Ντόρα Μακρυγιάννη: "Τον έχω κάνει αδελφό, όχι φίλο"
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: "Τον έχω κάνει αδελφό, όχι φίλο"

Η πρωταγωνίστρια του ANT1 αποκάλυψε το πρόσωπο με το οποίο έχει έρθει αρκετά κοντά τα τελευταία χρόνια.

Φέτος, την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη σειρά Ήλιος του ANT1. Η Ντόρα Μακρυγιάννη φαίνεται πως ήρθε για να μείνει στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ μιλά ανοιχτά για τις φιλίες αλλά και την εμπειρία της στο χώρο της τηλεόρασης.

Τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Πάρα πολλές εξελίξεις όσον αφορά το αστυνομικό κομμάτι των φόνων.. θα εμπλακούν κι άλλα άτομα, όπως και η Αλίκη. Ανατρέπονται πάρα πολλά και όσον αφορά το κομμάτι των δολοφονιών και όσον αφορά το κομμάτι των ανθρώπινων σχέσεων. Η Αλίκη θα βάλει τα όρια της γε­νικά αλλά και στην Αλεξάνδρα, θα αρχίσει να χτίζει το σπίτι της σε νέες βάσεις. Επίσης, έχει δύο παιδιά στην εφηβεία και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Τα παιδιά της συμπεριφέρονται διαφορετικά. Ο ένας εί­ναι πιο εσωστρεφής και θα δημιουργήσει προβλήματα στον ίδιο και η κόρη της έχει προβλήματα συμπεριφοράς καθώς είναι και πολύ αντιδραστική. Όλα αυτά, λοιπόν, θα δυσκολέψουν την Αλίκη. Μάλιστα, η Εύα εμπλέκεται σε πάρα πολλά και όχι μόνο όσον αφορά την οικογέ­νεια, θα τη δούμε να έχει ενεργό ρόλο και σε άλλες ιστορίες.

Έχεις άλλα επαγγελματικά σχέδια;

Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, δεν θα κάνω θέατρο. Τα σχέδια μου ήταν διαφορετικά, αλλά ακυρώθηκαν όλα. Να σου πω την αλή­θεια, όμως αισθάνομαι τυχερή που υπάρχει το σίριαλ. Είμαι χαρούμε­νη που δουλεύω, καθώς υπάρχει μεγάλη ανεργία στον χώρο μας.

Αισθάνεσαι τυχερή όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς σου από τότε που ξεκίνησες να εργάζεσαι;

Ναι, πολύ τυχερή. Την τύχη πρέπει λίγο να την έχεις με το μέρος σου κάποιες φορές Γενικά, έγινε πολύ καρμικά όλο αυτό από την ώρα που τελείωσα τη σχολή μου. Τόσα παιδιά τελειώνουν τις σχολές και δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι. Το γεγονός ότι εμένα με βρή­καν τυχαία, με είδαν στις εξετάσεις μου, στην πορεία με θυμήθηκαν, με πήραν για δουλειά και πήγε καλά η σειρά, είναι μεγάλη χαρά και ευτυ­χία, καθώς έγινε από το πουθενά. Δεν πήγα σε κάποιο κάστινγκ. Δό­ξα τω θεώ, η δουλειά μου ακούστηκε και φάνηκε, με αποτέλεσμα να συνεχίσω να εργάζομαι.

Φίλους από τον χώρο έχεις κάνει;

Έχω κάνει αδελφό, όχι φίλο, τον Γιάννη Αθητάκη. Οι φιλίες για μέ­να είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Σίγουρα είσαι κοντά με πολλούς αν­θρώπους και κρατάς πολύ ωραίες επαφές. Μπορεί να βγαίνεις και να συναναστρέφεσαι πολύ κόσμο, αλλά αυτό δεν σε κάνει φίλο με τον άλλον. Είναι πολλά που θα συντελέσουν στο να γίνεις φίλος με κάποιον.

ΠΗΓΗ:ΜYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved