Μας κούφανε ο Μποτρίνι: "Δεν μαγειρεύω ποτέ στο σπίτι μου"
Showbiz

Μας κούφανε ο Μποτρίνι: "Δεν μαγειρεύω ποτέ στο σπίτι μου"

Ο Έκτορας Μποτρίνι μιλά για την καθημερινότητά του εκτός τηλεόρασης.

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τον Alpha και την εκπομπή, Εφιάλτης στην Κουζίνα. Ο Έκτορας Μποτρίνι, σε μια διαφορετική συνέντευξη στο "Λοιπόν" μιλά για τη ζωή του, αλλά και την απώλεια του πατέρα του.

Είσαι ο άνθρωπος της οικογένειας;

Είμαι ο άνθρωπος της φιλίας, είμαι ρετρό σε πολλά πράγ­ματα, ενώ έχω εξελιχθεί πάρα πολύ μαγειρικά, είμαι άνθρωπος των αρχών και η φιλία είναι ιερή. Έχω αρχές, η οικογένεια είναι οικογένεια.

Σε ενδεχόμενο γάμο, θ' άφηνες τη σύζυγο σου να μαγειρεύει στο σπίτι ή θα ήσουν εκείνος που θα αναλάμβανε τη διαδικασία αποκλειστικά...

Δεν μαγειρεύω ποτέ στο σπίτι μου, μαγειρεύω στην κουζίνα μου στο εστιατόριο, είμαι όλη μέρα μέσα σε φαγητό, έτσι όταν πηγαίνω στο σπίτι μου, θέλω να διαβάζω ένα ωραίο βιβλίο, να ηρεμήσω. Αλίμονο αν έπαιρνα τη δουλειά στο σπίτι, χαθήκαμε.

Είναι εύκολο να το καταφέρεις αυτό;

Βέβαια. Ξεκουράζομαι 6-7 ώρες την ημέρα. Αυτές τις ώρες θέλω να τ' αφήνω όλα έξω. Το όνειρο μου ήταν να πάρω ένα αστέρι Michelin και να κάνω μια κουζίνα χειροποίητη, όπως αυτή που έχω στο Χαλάνδρι. Μετά από 10 χρόνια που έχω πάρει το αστέρι, κι έχω κάνει τηλεόραση, αυτό ήταν το όνειρο μου. Δεν έχω τρελά όνειρα, να πάω ταξίδια, εξω­τικούς προορισμούς, ακριβά αυτοκίνητα. Πηγαίνω εκεί που μου αρέσει, σε κάτι που έχει να κάνει με τη δουλειά μου, το ψάρεμα, τη θάλασσα, περπατάω στο βουνό... Τα έχω λύσει τα θέματα μου.

Σου λείπει ο πατέρας σου;

Δεν μου λείπει, έχω την αίσθηση ότι δεν έχει πεθάνει, θεωρώ ότι είναι ένα ταξίδι. Δεν έχω μπει στη διαδικασία αυτή, δεν το σκέφτομαι. Λέω ότι είμαι εγώ στη δουλειά και αυτός βρίσκεται αλλού. Υπάρχουν όμως στιγμές που είναι σημαντικός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved