Ευαγγελόπουλος: Το άγχος και η ανησυχία στα γυρίσματα για το "Έλα στη θέση μου"
Showbiz

Ευαγγελόπουλος: Το άγχος και η ανησυχία στα γυρίσματα για το "Έλα στη θέση μου"

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος για πέμπτη σεζόν παραμένει στην καθημερινή σειρά του Alpha.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες της χρονιάς του κορονοϊού, αλλά και στο μεγάλο φόβο που επικρατεί παντού, ακόμη και στα γυρίσματα των σειρών.

-Οι πιο "τυχεροί", μέσα στην ατυχή συγκυρία, είστε οι ηθοποιοί που δουλεύετε στην τηλε­όραση, καθώς είναι πιο προστατευμένα τα πράγματα.


Ναι, το θέατρο έχει δυσκολέψει, με την έννοια ότι κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει αύριο, όχι ότι εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση ξέρουμε. Είμαστε γύρω στους 60 ανθρώπους εκεί, αν κολλήσει ένας, τινάζεται όλο στον αέρα, σταματάει κι αυτό να λειτουργεί... Το ζήτημα αφορά γενικότερα όλους. Αυτή τη σεζόν δεν κάνω θέατρο.


-Το να υπάρχει ένα σίριαλ για 5η συνεχή σε­ζόν, τι σημαίνει σε σχέση με τις νέες σειρές που μπαίνουν στο πρόγραμμα των καναλιών; Υπάρχει σιγουριά στην επιτυχία;

Υπάρχει, απ' ό,τι βλέπω οι πιο πολλές σειρές πάνε καλά. Υπάρχουν κάποιες σειρές, που συναγωνίζονται στα ίσα τα ριάλιτι που υπάρ­χουν τα τελευταία χρόνια. Πάντα πίστευα ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να βλέπει μυθοπλασία, αρκεί να είναι καλή, να φροντίσουμε κι εμείς ν' ανεβάσουμε το επίπεδο. Ο κόσμος ανταποκρίνεται φέτος, του­λάχιστον μέχρι στιγμής.


-Τι περιμένουμε να δούμε στο σίριαλ στη συνέχεια;

Δεν ξέρω, ποτέ δεν ήξερα τίποτα, παίρνουμε το σενάριο, όταν είναι να το γυρίσουμε. Δεν ξέρω ποια είναι η προοπτική της σειράς γενικότερα, του ρόλου μου ή των σχέσεων.

ΠΗΓΗ:ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved