Σωτηροπούλου – Τσάνταλη: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα αδέσποτα ζώα!
Showbiz

Σωτηροπούλου – Τσάνταλη: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα αδέσποτα ζώα!

Η Κατρίνα Τσάνταλη και η Τόνια Σωτηροπούλου ενώνουν τις δυνάμεις τον στόχο τη σωτηρία, τη φροντίδα και περίθαλψη αδέσποτων, εγκαταλειμμένων και κακοποιημένων ζώων.

Στον απόηχο των δύο τραγικών περιστατικών βάναυσης κακοποίησης, σκύλων στα Χανιά και στη Νίκαια και μόλις λίγες ώρες μετά την υπουργική απόφαση του Μάκη Βορίδη για τη μετατροπή του αδικήματος βασανισμού ζώων σε κακούργημα, οι δυο καλές φίλες σφράγισαν με υπογραφές την έναρξη του κοινού φιλοζωικού έργου τους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας και συγγραφέας παιδικών βιβλίων πέρασε την είσοδο του δικηγορικού γραφείου του Αλέξανδρου Κασσανδρινού, στο Κολωνάκι μαζί με τη δημοφιλή ηθοποιό, όπου υπέγραψαν το καταστατικό μιας νέας αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας με το όνομα A Little Shelter.

Φυσικά, το καταφύγιο προϋπήρχε και οι μέχρι τώρα δράσεις της ιδρύτριάς του Κατρίνας Τσάνταλη είναι πολλές, πρώτη και κυριότερη την περίθαλψη ζώων που κακοποιήθηκαν ή εγκαταλείφθηκαν και εν συνεχεία την υιοθεσία τους. Τα καλά νέα για την ίδια είναι πως έχει αποκτήσει πλέον και επίσημα συνοδοιπόρο στον αγώνα της την Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία έτσι κι αλλιώς τη βοηθούσε ήδη , αφού είναι ευαισθητοποιημένη και δραστήρια σε θέματα που αφορούν τα ζώα.

ΠΗΓΗ: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved