Παπαληγούρα: Πέντε μήνες μετά τη γέννα είναι πιο αδύνατη από ποτέ! Μία κούκλα!
Showbiz

Παπαληγούρα: Πέντε μήνες μετά τη γέννα είναι πιο αδύνατη από ποτέ! Μία κούκλα!

Η Λένα Παπαληγούρα έγινε μητέρα για δεύτερη φορά στις 21 Μαΐου και παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες από τότε, η ηθοποιός δείχνει να είναι στα καλύτερά της! 

Ο μικρός Αντώνης ήρθε στον κόσμο ανήμερα της γιορτής της μητέρας του και ολοκλήρωσε με τον ερχομό του την ευτυχία της ηθοποιού με τον σύζυγό της Άκη Πάντο.

Και παρ' όλο που η Λένα Παπαληγούρα ζει σε ένα σπίτι μόνο με άντρες, νιώθει η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Κουράζεται, ξενυχτάει με ένα μωρό παιδί και έναν μπόμπιρα που έχει και αυτός αυξημένες ανάγκες και κυρίως τη φροντίδα της μητέρας του, όμως νιώθει και δηλώνει ευτυχισμένη πολύ.

Όσο για την εμφάνισή της; Χωρίς να κάνει και πολλά για να χάσει τα κιλά της τελευταίας της εγκυμοσύνης της, η Λένα Παπαληγούρα έχει επιστρέψει ήδη στη σιλουέτα της όπως πριν μείνει έγκυος και λόγω της ευτυχίας που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο, είναι πάντα λαμπερή.

Πρόσφατα έκανε δημόσια εμφάνιση στην βραδιά απονομής του Βραβείου Μελίνα Μερκούρη το οποίο είχε κερδίσει το 2013 και έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση και φυσικά πιο λαμπερή από ποτέ.

Φορώντας ένα κατακόκκινο σύνολο, η Λένα Παπαληγούρα τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Δείτε την παρακάτω στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved