Τσιμτσιλή – Σοφός: Το σπιτικό τους «μυρίζει» ευτυχία! Υπέροχο από άκρη σε άκρη
Showbiz

Τσιμτσιλή – Σοφός: Το σπιτικό τους «μυρίζει» ευτυχία! Υπέροχο από άκρη σε άκρη

Μπορεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και χρόνια να κρατάει τα ηνία της ψυχαγωγίας αφού η εκπομπή της είναι από τις πιο επιτυχημένες της τηλεόρασης

όμως πάνω από όλα είναι μια τρυφερή μαμά και μια υπέροχη σύζυγος. Και όταν δεν είναι στο κανάλι ή σε άλλες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είναι στο σπίτι με τα τρία αγγελούδια της και περνούν μαγικές στιγμές.


Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει μοιραστεί με τους followers της φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της ή από τον υπέροχο κήπο της.

Ζεστό με ξύλινα πατώματα, υπέροχη και άνετη κουζίνα ενώ στο σαλόνι της δεσπόζει ένα τεράστιο πιάνο, οπού τα πιτσιρίκια της μαθαίνουν μουσική.


«Είμαι από τις τυχερές που έχω βοήθεια από την μητέρα και την πεθερά μου. Δόξα τω Θεώ είμαστε εκεί η μία για την άλλη. Βέβαια, οι ώρες που λείπω από το σπίτι είναι αρκετές, οπότε έχουμε και μια κοπέλα να μας βοηθάει με τον μικρό. Είμαι όμως και από τις γυναίκες, που μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνες τους και με τα τρία παιδιά!», είχε πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.


Δες το σπιτικό της από άκρη σε άκρη στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved