Κατερίνα Ζαρίφη: Τα νεότερα για την υγεία της, ο εγκλεισμός και η... μητρότητα!
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: Τα νεότερα για την υγεία της, ο εγκλεισμός και η... μητρότητα!

Ένα από τα "θύματα" του κορονοϊού είναι και η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία μετά το θετικό τεστ κλείστηκε στο σπίτι της για να αναρρώσει. 

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Έλα χαμογέλα" ο Παύλος Σταματόπουλος, προσωπικός φίλος της παρουσιάστριας και ηθοποιού, μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί της, η Κατερίνα δεν περνάει με βαριά συμπτώματα τον κορονοϊό και όπως τόνισε, θα ζοριστεί πολύ στις επόμενες μέρες μιας και είναι υπερκινητικός άνθρωπος.

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι μετά τα πρώτα κρούσματα που εμφανίστηκαν στην παραγωγή του J2US, και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον παρτενέρ της στο λαμπερό σόου Αναστάσιο Ράμμο βρέθηκαν θετικοί στον ιό μετά από τεστ που έκαναν.

Όπως έγινε γνωστό στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Open, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να διώξει από το σπίτι την αδελφή της με την οποία ζουν μαζί και έχει απομονωθεί για να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την καραντίνα της.

Λίγο πριν νοσήσει, η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη τηλεοπτική σε εκπομπή για τις μαμάδες και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσους άκομψα ρωτούν μία γυναίκα πότε θα γίνει μητέρα, ειδικά όταν εκείνη έχει περάσει τα 40 χρόνια της.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκαλύφθηκαν για την Κατερίνα Ζαρίφη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved