Μιμή Ντενίση: Συγκινεί η ανάρτηση για τη μητέρα της: «Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες»
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Συγκινεί η ανάρτηση για τη μητέρα της: «Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες»

Μία αρκετά δύσκολη περίοδο περνάει σε προσωπικό επίπεδο η Μιμή Ντενίση η οποία πριν από σαράντα ημέρες έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία απέχει από όλα και θρηνεί για τη μεγάλη απώλεια, αύριο θα βρεθεί στο νεκροταφείο για το μνημόσυνο 40 ημερών της μητέρας της και σήμερα θέλησε να μοιραστεί τα πιο βαθιά συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες… Με πονάει και μόνο η σκέψη πως αύριο θα 'χω το μνημόσυνο της αγαπημένης μου μητέρας. Με παρηγορούν πάντα εικόνες του παρελθόντος και όχι του σκληρού παρόντος που όλοι βιώνουμε... Ειδικά στην διάρκεια αυτής της τραγικής χρονιάς... Η μαμά μου όταν τελείωνε το Κολλέγιο, η αδερφή της και η γιαγιά μου... Την εποχή που οι γυναίκες είχαν φινέτσα εξωτερική και εσωτερική!!» έγραψε η Μιμή Ντενίση η οποία είχε μεγάλη αδυναμία στην αγαπημένη της μητέρα.

Την ανάρτησή της συνόδευε μία ρετρό φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν, όταν ακόμα η μητέρα της ήταν νέα και πολύ όμορφη. Πόζαρε με τη θεία και τη γιαγιά της Μιμής Ντενίση και ήταν πράγματι και οι τρεις πολύ κομψές και εντυπωσιακές.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved