Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ αποφάσισε να συγκατοικήσει!
Showbiz

Ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ αποφάσισε να συγκατοικήσει!

Πάει τόσο καλά η σχέση τους που αποφάσισαν να ζήσουν και κάτω από την ίδια στέγη. 

Ο λόγος για τον γνωστό pastry chef Διονύση Αλέρτα και τη νέα του αγαπημένη Νάγια Φωτοπούλου η οποία δεν έχει καμία σχέση, με το χώρο της σόουμπιζ ή την κουζίνα γενικότερα.

Ο Διονύσης Αλέρτας, λίγο καιρό αφότου είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός του από την Εβίτα Μπέκα, είχε μιλήσει δημόσια για την επανασύνδεσή τους και η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι προσπάθησε πολύ για να κρατήσει ζωντανή αυτή τη σχέση. Τελικά, όμως, ισχύει η λαϊκή ρήση ότι αν σπάσει το γυαλί δεν ξενακολλάει… γιατί παρά τις προσπάθειές τους, ο χωρισμός ήρθε ξανά και μάλιστα ήταν οριστικός.

Ο γνωστός pastry chef γνώρισε ξανά την ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο στο πλευρό της νέας αγαπημένης του που τον κάνει να χαμογελά ξανά.

Και τώρα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

«Όλα έγιναν από μόνα τους, χωρίς να πιέσουμε κάτι. Ξυπνά πρωί, έχει ένα πρόγραμμα που μου ταιριάζει, γιατί μπορούμε να μοιραζόμαστε αρκετό χρόνο και να κάνουμε συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα» είπε ο ίδιος στη Realnews και συνέχισε μιλώντας για εκείνη: «Πρόκειται για μία κοπέλα που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz και σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη στο εκτίθεται. Οπότε προσπαθώ όσο μπορώ να την προστατεύω».

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved