Showbiz

Παππά: H ζωή της μετά το χωρισμό από τον Μπούρακ Χακί και η αινιγματική ανάρτηση

Ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά χώρισαν μετά από  σχεδόν τέσσερα χρόνια σχέσης κι ενώ όλοι πιστεύαμε πως οι δυο τους θα ένωναν μια για πάντα τις ζωές τους.

Τελικά η καραντίνα, ήταν η περίοδος εκείνη που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν. Τόσο το μοντέλο όσο και ο Τούρκος ηθοποιός άργησαν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον καθώς ο έρωτάς τους ήταν μεγάλος.

Ο ηθοποιός μάλιστα στις πρώτες του δηλώσεις μετά το χωρισμό είχε πει: «Είναι αλήθεια. Χωρίσαμε... Όμως οι φήμες πως με απάτησε είναι μόνο φήμες. Είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε. Ήταν δύσκολο για εκείνη που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας», είχε πει.

Αργότερα ακολουθήσε ένα διάστημα που και οι δυο μέσω social media έδειχναν δημόσια την περίεργη ψυχολογική τους κατάσταση μετά το χωρισμό.


Πρόσφατα μάλιστα η ίδια ανέβασε ένα αινιγματικό ποστ.

«Δε σου ζητώ να με φιλήσεις, ούτε να ζητήσεις συγνώμη όταν πιστεύω ότι έχεις κάνει λάθος. Ούτε ακόμη θα σου ζητήσω να με αγκαλιάσεις όταν το χρειάζομαι περισσότερο. Δε σου ζητάω να μου λες πόσο όμορφη είμαι ακόμη και αν είναι ψέμα, ούτε να μου γράφεις κάτι όμορφο.

Δε θα σου ζητήσω ούτε να μου τηλεφωνήσεις και να μου πεις πώς πήγε η μέρα σου, ούτε ότι σου λείπω. Δε θα σου ζητήσω να με ευχαριστήσεις για όσα κάνω για εσένα ούτε να με φροντίσεις όταν η ψυχή μου είναι στα κάτω της και φυσικά δε θα σου ζητήσω να με υποστηρίξεις στις αποφάσεις μου. Ακόμη, δε θα σου ζητήσω να με ακούσεις όταν έχω χίλιες ιστορίες να σου πω. Δε θα σου ζητήσω να κάνεις τίποτε, ούτε ακόμη και αν είσαι στο πλευρό μου για πάντα …Γιατί εαν πρέπει να σου το ζητήσω, δεν το θέλω πλέον…Φρίντα Κάλο», ήταν το ποστ της.

Κατά τα άλλα η Χαρά Παππά συνεχίζει με τις απίστευτες φωτογραφίσεις και την καριέρα της ως μοντέλο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved