Big Brother αποκλειστικό: Αφροδίτη: Τα άσχημα σχόλια, το GNTM και οι βρισιές της Άννας Μαρίας
Showbiz

Big Brother αποκλειστικό: Αφροδίτη: Τα άσχημα σχόλια, το GNTM και οι βρισιές της Άννας Μαρίας

Big Brother: Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Ήταν η πρώτη παίκτρια που μπήκε στο σπίτι και υποδέχτηκε και τους υπόλοιπους, ωστόσο, δεν κατάφερε να παραμείνει μέχρι το τέλος!

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, προσπαθούσε να γεμίσει θετική ενέργεια τους πάντες και αυτό ήταν κάτι που σε κάποιους άρεσε, ενώ σε κάποιους άλλους όχι.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως δήλωσε η ίδια, έχει δεχτεί πολύ hate στα social media, ενώ αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως κατά καιρούς της είχαν γίνει προτάσεις για να πάει στο GNTM.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης…

  • Πώς είναι η καθημερινότητα μετά το Big Brother; Σε τι φάση σε βρίσκουμε;

Νιώθω πάρα πολύ καλά. Ενώ φανταζόμουν ότι θα είναι πιο δύσκολη η προσαρμογή αλλά είμαι καλά.

  • Στο δρόμο σε αναγνωρίζει ο κόσμος;

Ναι με αναγνωρίζει ο κόσμος και μου κάνουν καρδούλες. Αναρωτιούνται γιατί με βγάλανε. Μόνο αγάπη και χαρά παίρνω από τον κόσμο στο δρόμο, σε αντίθεση με τα σχόλια που μου γράφουν στα social media.

Δηλαδή τι σου γράφουν;
Πέρα από εκείνους που το έκαναν έτσι κι αλλιώς και θα το έκαναν ακόμα κι αν δεν ήμουν στο Big Brother, υπάρχουν κι αυτοί που παθαίνουν αυτό που παθαίνουν οι οπαδοί, γίνονται φανατικοί με το ριάλιτι. Μπορεί να μου πουν να πάθω καρκίνο και ότι θα πάρει η Άννα Μαρία τα χρήματα. Εννοείται ότι σε αυτά δεν απαντάω ποτέ.
  • Σε ενοχλούν όμως;

Τα αγνοώ. Σε ανθρώπινο επίπεδο αναρωτιέμαι γιατί μπορεί κάποιος να με βρίζει τόσο πολύ; Δεν απαντώ, παρόλα αυτά όμως τα αφήνω ανοιχτά επίτηδες γιατί θεωρώ ότι από τη στιγμή που εγώ θέλω να έχω την ελευθερία μου και νιώθω ελεύθερος άνθρωπος, αφήνω και τον άλλο να έχει την ελευθερία του. Όσοι επιλέγουν να με βρίζουν τόσο άσχημα, είναι προβληματικοί άνθρωποι. Δεν γίνεται να αρέσω σε όλους αλλά μη μπαίνεις στη διαδικασία να με βρίζεις.

Είναι πολύ άσχημο να μιλούν για το ήθος μου.

  • Άκουσες και μέσα στο παιχνίδι σχόλια, ιδιαίτερα για την εμφάνισή σου. Πώς το αντιμετώπισες;

Δεν θα γίνω ποτέ ίδια με κάτι το οποίο δεν μου αρέσει και δεν με αντιπροσωπεύει. Όταν λοιπόν θίγουν το ήθος μου με ενοχλεί γιατί κι εμένα με μεγάλωσε μαμά και μπαμπάς. Το γεγονός ότι εγώ κυκλοφορούσα έτσι και δεν ήμουν τσίτσιδη, αυτό ήταν το στιλ μου. Όπως κυκλοφορούσα εγώ κυκλοφορούσε και η Ραμόνα αλλά δεν ασχοληθήκαμε με τη Ραμόνα, ασχοληθήκαμε με τη χοντρή. Δεν ξέρανε ότι το Big Brother είναι ένα ριάλιτι με αληθινούς ανθρώπους; Με κατηγόρησαν ότι είμαι προκλητική. Για το Θεό! Δεν ήμουν προκλητική, είμαι απλά μια χοντρή που αγαπά το σώμα της και νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Αυτό έχει να κάνει με την ηθική μου; Τη Ράνια ας πούμε την ενόχλησε αυτό το πράγμα; Είναι πολύ άσχημο να μιλούν για το ήθος μου. Με μεγάλωσαν να είμαι ειλικρινής, να είμαι καλός άνθρωπος, να μη φανατίζομαι. Το αν μου αρέσει να κυκλοφορώ χωρίς το σουτιέν μου είναι δικό μου θέμα. Από πού έκριναν ότι είμαι σκατοχαρακτήρας; Από τις δύο ώρες που έβλεπαν στην τηλεόραση; Αυτές τις δύο ώρες έδειχνε ο ΣΚΑΙ και έπεσαν πάνω μου να με κατασπαράξουν και να με φάνε. Δεν γίνεται να μου εύχονται να ψοφήσω. Δεν είναι μια ωραία εικόνα ανθρώπων που παρακολουθούν τηλεόραση.

  • Πώς σχολιάζεις το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος είχε σχολιάσει αρνητικά μέχρι και το γεγονός ότι ήσουν χαρούμενη και γελούσες;

Αυτό συνέβη κι όταν έφυγα. Εδώ αυτός είπε στον Ζακ ότι δεν τον ψήφισε και τον ψήφισε. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τον αντιδήμαρχο. Μέσα εγώ του φερόμουν με ευγένεια σε αντίθεση με εκείνον. Μου έλεγε συνέχεια "σταμάτα μη μιλάς".

  • Όταν έφυγες γιατί δεν χαιρέτισες κανέναν παραμόνο εκείνους που ήρθαν στην πόρτα;

Δεν χαιρέτισα την Άννα Μαρία και τη Ραμόνα. Με τη Ραμόνα δεν είχα κάτι προσωπικό, δεν ξέρω αν είχε εκείνη μαζί μου. Οι δίδυμοι ήρθαν να με χαιρετίσουν ενώ στη Χριστίνα δεν πήγαν. Πιστεύω ότι κατά βάθος κατάλαβαν τι άνθρωπος είμαι, με το τοσοδούτσικο μυαλό τους. Μου έλεγαν ότι δεν ήμουν κακιά κοπέλα απλά δεν τους άρεσε το παιχνίδι μου. Μα ποιο ήταν τελικά το παιχνίδι μου; Εγώ ήμουν ο εαυτός μου. Μιλούσα ακόμα και στον αντιδήμαρχο, χωρίς βέβαια να γίνω και κολλητή μαζί του. Η Άννα Μαρία είχε μένος μαζί μου.

  • Είχατε τσακωθεί για ένα χαρτί υγείας...

Φυσικά συνέβη αυτό και έπεσαν πάνω σε εμένα να με φάνε. Η Άννα Μαρία μου είπε ότι δεν σέβομαι γιατί τα έχω τσάμπα. Εκείνη την ώρα όταν το άκουσα αυτό μου ήρθε όχι να κλάψω αλλά ήθελα πραγματικά να φύγω. Γιατί να το πει αυτό το πράγμα μια γυναίκα που δεν έχει ιδέα για τη ζωή μου; Εκείνη μου μιλούσε για την οικογένειά της στην αρχή του παιχνιδιού κι εγώ την άκουγα, όταν εγώ μιλούσα για τη δική μου εκείνη έβριζε. Σε ποιον να τα πω αυτά; Πού να βρω το δίκιο μου;

  • Μίλησες και για τις δυσκολίες που έχεις περάσει...

Ναι, αλλά πέρασαν έτσι χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη σημασία. Αυτό συνέβη γιατί είμαι άνθρωπος που δεν ήθελα να παραμείνω σε αυτό το θέμα για να με λυπηθούν. Φυσικά και δεν έχω χρήματα και αναφέρθηκα και σε αυτό και ο λόγος που μπήκα στο Big Brother ήταν τα χρήματα. Όμως, όταν μίλησα για τη ζωή μου πάλι βρέθηκαν κάποιοι που το σχολίασαν αρνητικά. Εδώ μου είπαν "τρως από την εκκλησία γι’ αυτό είσαι χοντρή". Σχολίασαν μέχρι και το Revenge Body όπου είχα πάει. Εκεί είχα πάει ως Αφροδίτη ηθοποιός, με σκοπό να πάρω έναν ρόλο και έχασα 13 κιλά, πάλι χοντρή ήμουν, δεν πήγα κι έγινα άλλος άνθρωπος. Τώρα προς το παρόν δεν θέλω να μιλήσω ξανά για τις δυσκολίες μου.

Έχασες κιλά και στο παιχνίδι...
Ναι έχασα αλλά και πάλι άκουσα διάφορα σχόλια. Γενικά έχω εισπράξει πολύ hate.
  • Σε ποιον δεν θα ήθελες να πεις ούτε καλημέρα;

Καλημέρα θα πω σε όλους γιατί έτσι με έμαθαν οι γονείς μου, να είμαι ευγενική. Δεν θα κάτσω όμως να πιάσω κουβέντα με αυτούς που δεν είχα κάτι κοινό μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα δεν θα έχουμε κοινά ούτε έξω. Εννοείται πως δεν θα δω τη Ράνια και τον Νίκο και θα πιάσουμε κουβέντα. Ούτε με την Άννα Μαρία ούτε με τον αντιδήμαρχο, ούτε με τα δίδυμα έτσι όπως τα έχουν κάνει.

Είχα γίνει τρελή τότε με την μπανάνα.

  • Ανέφερες τη Ράνια. Τι είχε γίνει τότε με την μπανάνα;

Είχα γίνει τρελή. Κάποια στιγμή η Άννα Μαρία είχε πει ότι έκλεψα μια σοκολάτα. Εννοείται ότι δεν την είχα κλέψει απλώς την είχα φυλάξει. Όταν έγινε αυτό με τη μπανάνα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.. Είχαμε δύο μπανάνες ο καθένας. Εγώ την είχα αφήσει και πήγα να τη φάω και δεν ήταν εκεί. Αν μου έλεγαν αμέσως ποιος την είχε φάει δεν θα είχα κάνει σαν υστερική. Το ότι έγινα viral στο tik tok μου αρέσει πολύ βέβαια. Κρατάω το αστείο κομμάτι.

  • Εσύ δηλώνεις ηθοποιός και plus size model. Θα πήγαινες σε κάποιο άλλο ριάλιτι;

Είχα πάει στο Revenge Body. Στο GNTM με έχουν καλέσει για να πάω και νομίζω ότι ο λόγος που δεν πήγα εκεί ήταν γιατί εκεί θα έπρεπε να αποδείξω ότι είμαι μοντέλο. Στο Big Brother ήμουν ο εαυτός μου και είναι πολύ πιο εύκολο.

Η Αφροδίτη με τη Σοφία Δανέζη στο δωμάτιο επικοινωνίας.
  • Όταν είχες τιμωρηθεί με τη Σοφία Δανέζη επειδή κρύψατε τα μικρόφωνα, τι είχατε πει;

Για τον Κεχαγιά λέγαμε απλά δεν ήθελε η Σοφία να το πει ανοιχτά. Ήταν κάτι αστείο και δεν ήθελε να γίνουν ρεζίλι. Ήθελε απλά να το μοιραστεί μαζί μου. Η Σοφία είχε πει ότι δεν έφταιγα εγώ, σαν ενήλικας όμως ένιωσα ότι δεν μπορούσα να παραδεχτώ κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που μπήκα στην τουαλέτα μαζί της έπρεπε να αναλάβω τις ευθύνες μου.

  • Ποιοι πιστεύεις και ποιοι θέλεις να φτάσουν στην τελική τριάδα;

Θέλω να φτάσουν ο Θέμης, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Ζακ. Με βάση τα δεδομένα όμως -αν και δεν θέλω- πιστεύω ότι θα φτάσουν η Άννα Μαρία, ο Δημήτρης Πυργίδης και ο αντιδήμαρχος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved