Παναγιώτα Βλαντή: «Με ζορίζει πολύ το επαγγελματικό κομμάτι»
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: «Με ζορίζει πολύ το επαγγελματικό κομμάτι»

Η Παναγιώτα Βλαντή έχει σταματήσει να κάνει όνειρα και ζει την κάθε στιγμή.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τον κορονοϊό και πόσο έχει ανατρέψει τη ζωή μας, ενώ ανέφερε πως ανησυχεί για τους γονείς της.

Βρισκόμαστε όλοι κάτω από μια μεγάλη δυσκολία, καθώς ο κορονοϊός έχει ανατρέψει τα πάντα.

Ζοριζόμαστε όλοι, ήμουν πιο αισιόδοξη, αλλά βλέπω ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχουν κάποιοι που δεν πιστεύουν σε αυτό... Στη ζωή μας άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, έχουμε χαρεί, έχουμε κάνει εκδρομές στη θάλασσα... Τώρα μπροστά σε μια πανδημία, δεν θα πάθουμε τίποτα να καθίσουμε για ένα χρονικό διάστημα λίγο μαζεμένοι, να κάνουμε τα απαραίτητα, να μη θέτουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας και τους άλλους.

Πιστεύω ότι υπάρχει ο κορονοϊός, εμπιστεύομαι τους επιστήμονες, τους σέβομαι, γιατί δεν μπορεί όλοι τους να έχουν συνεννοηθεί για κάτι το οποίο είναι ψέμα. Λένε ότι είναι σχέδιο... Για ποιο λόγο να μας εξοντώσουν; Μας έχουν ανάγκη τους λαούς, να δουλεύουμε και να παράγουμε, οπότε, δε νομίζω ότι συμφέρει κανέναν να μας κρατάνε μέσα. Στο περιβάλλον μου, όχι το κοντινό, έχω ακούσει για κρούσματα, από φίλους φίλων. Σέβομαι πολύ τη ζωή των μεγάλων ανθρώπων. Κάποιοι έχουν υποκείμενα νοσήματα, όπως ο μπαμπάς μου έχει ΧΑΠ, δε μπορώ να είμαι τόσο ανεύθυνη.

-Πώς το αντιμετωπίζεις αυτό με τους γονείς σου;

Δε μπαίνω στη λογική να μην τους βλέπω, αλλά πηγαίνω με μάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο, αλλά και την άλλη που καλύπτει μύτη και στόμα, προσέχω πάρα πολύ. Καμιά φορά πιάνω κι εγώ τον εαυτό μου να λέω ότι έχω επιθυμήσει να αγκαλιάσω, να βγω να διασκεδάσω, να πιω ένα ωραίο ποτό, να καθίσω στο μπαρ...

Αλλά μετά λέω: "Κάτσε, βρε Παναγιώτα, κάνεις λες και στο έχουν στερήσει, λες και γεννήθηκες εχθές". Τα έχουμε περάσει αυτά, ας κάνουμε λίγο υπομονή, είναι δύσκολο. Εμένα αυτό που με ζορίζει πολύ είναι το επαγγελματικό», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved