Καταπέλτης η Βάνα Μπάρμπα στο gossip-tv για τα κλειστά θέατρα: «Είναι αδιανότητο, στενάχωρο»
Showbiz

Καταπέλτης η Βάνα Μπάρμπα στο gossip-tv για τα κλειστά θέατρα: «Είναι αδιανότητο, στενάχωρο»

Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες και αυτό με το κλείσιμο των θεάτρων προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Σύμφωνα με αυτά οι θεατρικές σκηνές από την Τρίτη (3/11) και για ένα μήνα θα παραμείνουν κλειστές με τα επιδημιολογικά δεδομένα πλέον να καθορίζουν το πότε θα μπορέσουν ξανά οι ηθοποιοί να ανέβουν στο θεατρικό σανίδι.

Πολλοί έχουν ήδη αντιδράσει θεωρώντας τα μέτρα παράλογα.


Η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στο gossip-tv.gr ξέσπασε:

«Ό,τι και να πούμε, θα μας ακούσει κανείς; Εγώ μπορεί να έχω φύγει από το θέατρο τα τελευταία έξι χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζομαι για τους συναδέλφους μου και για τους συνεργάτες μου. Με στενοχωρεί πάρα πολύ, αυτή η χώρα του πολιτισμού, να έχει σε τελευταία μοίρα τους καλλιτέχνες. Αφήνουν ανοιχτά τα κομμωτήρια και κλείνουν τα θέατρα. Είναι δυνατόν η πρώτη ανάγκη μας να είναι το κομμωτήριο και όχι το θέατρο;», είπε αρχικά και συνέχισε:


«Το θέατρο πνευματικά θα βοηθήσει να βγούμε από όλο αυτό το στρες και όλη αυτή την κακή ψυχολογία που τραβάμε και αν μη τι άλλο αποδεδειγμένα έχει φανεί ότι οι άνθρωποι στα θέατρα προσέχουν. Κρατούν τις αποστάσεις, φορούν μάσκα. Έχει φανεί ότι ποτέ μα ποτέ δεν έχει υπάρξει ούτε ένα κρούσμα. Αυτό που έχει συμβεί είναι αδιανόητο και στενάχωρο και δείχνει ότι για άλλη μια φορά το κράτος ενδιαφέρεται για τα σουβλάκια και όχι για τον πολιτισμό.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved