Νίνα Λοτσάρη: Η Μάτα Χάρη μαρτυρά τα μυστικά της!
Showbiz

Νίνα Λοτσάρη: Η Μάτα Χάρη μαρτυρά τα μυστικά της!

Η Νίνα Λοτσάρη μιλαέι για τη Μάτα Χάρη που υποδύεται ,για τον σύζυγο της και για το αν ποτέ έφτασε στο σημείο να τα παρατήσει.

 

 

Είχε μεγάλο κόστος να επιμένεις σε ένα ρεπερτόριο χωρίς μπουζούκι και ελληνικό στίχο απαραίτητα, μέσα σε καιρούς που εκτός από τα τραγούδια του “χορεύω και αχνίζω πάνω στα τραπέζια” και της καψούρας, δεν υπήρχε τίποτε άλλο;
«Ω, μα ωραία είναι κι αυτά. Αλλά όχι μόνο αυτά. Εγώ πίστευα πως υπάρχει χώρος σε ένα κόσμο τόσο μεγάλο, τόσο διεθνοποιημένο, που κι άλλα ακούσματα ευφραίνουν και ψυχαγωγούν και διασκεδάζουν, ναι. Και αυτό είναι ένα στοίχημα που κέρδισα από την πρώτη χρονιά και μου προκαλεί τεράστια ευεξία».
Φέτος όμως στο Rex όμως η Μάτα Χάρι σου είναι φαντασμαγορική, μία υπερπαραγωγή που, όσο να ’ναι, δεν βοηθάει.
«Χωρίς αυτή τη θεία μουσική, η φαντασμαγορία θα ήταν ένα περιτύλιγμα που δεν άξιζε τίποτα. Άλλωστε, σόου με λαμπερά κοστούμια και εκτυφλωτικά σκηνικά υπάρχουν πιο ωραία από το δικό μας. Εμείς πιστεύω, ευελπιστώ μάλλον, πως κερδίζουμε στο συνδυασμό εικόνας και ήχου».
Πέρσι σε μια άχαρη χρονιά για τη νύχτα, σάρωσες και..
«Δεν σάρωσα! Σαρώσαμε. Αυτά είναι ομαδικά αθλήματα. Το σόου θέλει ανθρώπους –ορχήστρα που να είναι και να κάνουν τα πάντα. Ενώνουμε δυνάμεις και αδυναμίες, αλλιώς ένας κούκος σίγουρα δεν φέρνει την άνοιξη».
Μέχρι να φτάσεις εδώ κουράστηκες; Είπες ποτέ “θα τα παρατήσω”;
«Ουουου! Ακόμη το λέω .Κάθε μέρα περνάω κρίσεις. Ίσως αυτό είναι καλό για να μην περάσω μια και καλή την κρίση και είναι και η καθοριστική. Έχω και μια ψυχολογική πίεση για το ιδανικό, που ξέρω πως δεν υπάρχει παρόλα αυτά, και αυτό είναι βασανιστικό πράγμα. Η ανικανότητά μου να αρκεστώ είναι ατόπημα και πιέζω και αδικώ πολύ τον εαυτό μου».
Αν δεν είχες τον άντρα σου και το παιδί σου, θα επέμενες στις επιλογές σου; Ή θα είχες οδηγηθεί πιθανόν στο να ενδώσεις, να κάνεις παραχωρήσεις ή και να τα παρατήσεις ή να φύγεις στο εξωτερικό;
«Δεν ξέρω. Αν η ζωή μου δεν ήτα ο άντρας μου και το παιδί μου, δεν ξέρω τι σόι ζωή θα είχα. Ο σύζυγός μου είναι καταλυτικός. Είναι εκείνος που με βοήθησε να κυνηγήσω το όνειρό μου. Ίσως να παρέμεινα στη Λυρική, ίσως να είχα ενδώσει την τηλεόραση. Δεν ξέρω τι θα μου επιφύλασσε το μέλλον, λοιπόν χωρίς τον άντρα μου».
Πηγή:DOWNTOWN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved