Ο Χάρης Γρηγορόπουλος στο gossip-tv: «Κινδυνεύουμε περισσότερο στο σούπερ μάρκετ παρά στο θέατρο»
Showbiz

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος στο gossip-tv: «Κινδυνεύουμε περισσότερο στο σούπερ μάρκετ παρά στο θέατρο»

Όπως πάρα πολλοί καλλιτέχνες, έτσι και ο Χάρης Γρηγορόπουλος, μοιράστηκε μαζί μας την άποψή του σχετικά με τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και το κλείσιμο των θεάτρων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα μέτρα, τα θέατρα κλείνουν. Από την Τρίτη (3/11) και για έναν μήνα θα παραμείνουν κλειστά, με τα επιδημιολογικά δεδομένα να καθορίζουν το πότε θα μπορέσουν ξανά οι ηθοποιοί να ανέβουν στο θεατρικό σανίδι και την κυβέρνηση να είναι εκείνη που θα πάρει τις σχετικές αποφάσεις.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρης Γρηγορόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως περισσότερο κινδυνεύουμε στο σούπερ μάρκετ παρά στο θέατρο.

«Μου φαίνονται παράλογα τα μέτρα. Θεωρώ ότι το θέατρο και ο κινηματογράφος είναι από τα πιο ασφαλή σημεία συνάθροισης του κόσμου. Μέχρι τώρα δηλαδή έχουν δείξει ότι τα θέατρα και οι κινηματογράφοι, τηρούν όλους τους όρους και τους κανονισμούς που έχουν δοθεί. Κρατούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, ο κόσμος μπαίνει μέσα στους χώρους και παρακολουθεί φορώντας μάσκας μια παράσταση ή μια προβολή και είναι αναμφισβήτητα από τα πιο ασφαλή σημεία που μπορεί κάποιος να επισκεφτεί. Οπότε, ναι, μου φαίνεται παράλογο. Πιο πολύ κινδυνεύουμε στο σούπερ μάρκετ, το οποίο δεν θα κλείσει και ποτέ και θα πηγαίνουμε πάντα, παρά από το να πας σε μια παράσταση ή μια προβολή», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved