The Voice: Ο σύζυγος της Ζουγανέλη μπήκε στο πλατό του talent show!
Showbiz

The Voice: Ο σύζυγος της Ζουγανέλη μπήκε στο πλατό του talent show!

Το νιόπαντρο ζευγάρι μάλλον είναι αχώριστο!

Πρόσφατα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώ κράτησαν όλες τις λεπτομέρειες σαν επτασφράγιστο μυστικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι το νιόπαντρο ζευγάρι της showbiz.

Οι δυο τους, από την αρχή της σχέσης τους, απέφευγαν την οποιαδήποτε δήλωση που σχετίζονταν με την προσωπική τους ζωή για την οποία γνωρίζουμε ελάχιστα. Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στις Σπέτσες, δίπλα στην παραλία, έχοντας ελάχιστα αλλά αγαπημένα πρόσωπα από τον οικογενειακό και φιλικό του κύκλο.

Τηλεοπτικά, η γνωστή ερμηνεύτρια βρίσκεται και φέτος στον ΣΚΑΙ, όπου την παρακολουθούμε κάθε Κυριακή στη θέση του coach για τις ανάγκες του The Voice, το οποίο για άλλη μια χρονιά σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Έχοντας δίπλα της, την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκης Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δείχνει να έχει δέσει αρκετά καλά με την παρέα.

Ο σύζυγό της, θέλησε να κάνει μια επίσκεψη στα γυρίσματα του Voice. Ο Σπύρος Δημητρίου, όχι μόνο μπήκε στο πλατό, αλλά πήρε και τη θέση του coach ποζάροντας για λίγο ως κριτής του talent show.

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved