Πέγκυ Ζήνα: To νέο τραγούδι, το παράπονο και η απώλεια από τον κορονοϊό
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: To νέο τραγούδι, το παράπονο και η απώλεια από τον κορονοϊό

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για όλα!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στην παρέα του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Έλενας Κώνστα στο Number 1 Radio Show πριν από λίγες ημέρες και μίλησε για πολλά!

Για το νέο της τραγούδι “Ειλικρινά” που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες:
“Ήθελα να βγάλω ένα ήσυχο, ταξιδιάρικο τραγούδι. Μου το έστειλε ο Βασίλης Γιαννόπουλος, που μας ενώνουν μεγάλες επιτυχίες. Ακούω το “Ειλικρινά” και νομίζω ότι είναι σαν να το έχω τραγουδήσει, είναι του ύφους μου. Ξεκίνησα τότε, να πάω στη συναυλία και το τραγουδούσα στο δρόμο, μου κόλλησε. Μου άρεσε πολύ και η απλότητα του στίχου του. Δεν χρειάζεται πάντα να φιλοσοφείς. Και μουσικά είναι ήσυχη δύναμη, δεν κάνει προσπάθεια να εντυπωσιάσει…”.

Για την πανδημία και τις επιπτώσεις της, η Πέγκυ Ζήνα δεν μάσησε τα λόγια της και είπε μεταξύ άλλων: "Στις 3-4 τελευταίες συναυλίες που έκανα με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και ήταν ο κόσμος με μάσκες, δεν ένιωσα καλά. Δεν ήταν ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να μην μπορούν να διασκεδάσουν και να εκφραστούν. Δεν ήταν αυτό που έχω μάθει, να μοιράζομαι συναισθήματα με τον κόσμο.

Δεν πιστεύω ότι γίνεται ηθελημένα αυτό, για τους καλλιτέχνες, αλλά θεωρώ ότι το έχουν λίγο παρατημένο, σαν να μην είναι απαραίτητο να υπάρχει ο δικός μας ο κλάδος”.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε μια προσπάθεια να ξεχωρίσει κάποια από τα αγαπημένα της τραγούδια, διάλεξε ένα από αυτά που είναι πολύ ιδιαίτερο για εκείνην:

“Το πρώτο τραγούδι που λάτρεψα και το έχω σε πολύ υψηλή θέση μέσα μου είναι το “Δυστυχώς” (Έχει σύννεφα απόψε”). Αυτό το τραγούδι ήταν το πρώτο που είπα και αισθάνθηκα ότι είναι 100% η κατάθεση του εαυτού μου. Ενώ είχα πει ωραία τραγούδια πριν από αυτό, επειδή το ύφος που οι εταιρείες με αντιμετώπιζαν, ήταν πιο πολύ ποπ σαν εμφάνιση, όμως τότε ο φίλος και κουμπάρος μου, Γιώργος Μουκίδης, μου έδωσε το ύφος μου σαν τραγουδίστρια.

Το “Δυστυχώς” ήταν το πρώτο τραγούδι που κατέβασα μικρόφωνο και 3.000 κόσμος τραγουδούσε από κάτω. Με έπιασε τέτοιο κλάμα, σαν να αισθάνθηκα -ενώ τραγουδούσα ήδη 8 χρόνια- ότι τότε είναι η πραγματική αφετηρία μου και ο τρόπος που συστήθηκα στον κόσμο. Για αυτό κατέχει ιδιαίτερη θέση…”

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved