Ρούλα Κορομηλά: Σπάνια φωτογραφία με τον αδελφό της! (photos)
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Σπάνια φωτογραφία με τον αδελφό της! (photos)

Η Ρούλα Κορομηλά με τον αδερφό της φωτογραφίζονται με… μάσκες!

Η Ρούλα Κορομηλά πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον αγαπημένο της αδερφό Θανάση, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Αν κάνει κανείς μια βόλτα στο Instagram της θα διαπιστώσει πως η γνωστή παρουσιάστρια προσέχει πάντα και παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και την προφύλαξή της όταν έρχεται σε επαφή με κάποιον άνθρωπο.

Παρά τον στενό βαθμό συγγένειας που έχει με τον αδερφό της, φορούσαν και εκείνη αλλά και ο αδερφός της, τις μάσκες τους. Η Ρούλα αποφεύγει άλλωστε τις άσκοπες μετακινήσεις και προτιμάει όπως βλέπουμε από τα καθημερινά posts της να περνάει τον ελεύθερο χρόνο σπίτι της, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους!

Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι να κάνουμε. Απαραίτητο!@thanasiskoromilas my brother», έγραψε στη φωτογραφία που ποζάρουν και οι δυο με μάσκες!

Ο αδερφός της είναι από τα αγαπημένα της πρόσωπα, είναι πάντα στο πλευρό της, την στηρίζει και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τη φωτογραφία που έβγαλαν στο σπίτι της παρουσιάστριας.

Δείτε τη στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved