Τσάβαλου-Ευαγγελόπουλος-Αλεξανδρής ξεσπούν στο gossip-tv για το κλείσιμο των θεάτρων
Showbiz

Τσάβαλου-Ευαγγελόπουλος-Αλεξανδρής ξεσπούν στο gossip-tv για το κλείσιμο των θεάτρων

Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει τα θέατρα και λίγο πριν το νέο διάγγελμα του Πρωθυπουργού που θα προχωρήσει σε αυστηρότερα μέτρα, οι αντιδράσεις σχετικά με την διακοπή των παραστάσεων ήταν έντονες.

Σύμφωνα με αυτά οι θεατρικές σκηνές από την Τρίτη (3-11) και για έναν μήνα θα παραμείνουν κλειστές με τα επιδημιολογικά δεδομένα πλέον να καθορίζουν το πότε θα μπορέσουν ξανά οι ηθοποιοί να ανέβουν στο θεατρικό σανίδι και την κυβέρνηση να παίρνει αποφάσεις.

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσαν στο gossip-tv.gr ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Παύλος Ευαγγελόπουλος:

«Μεγάλο το πλήγμα και το θέμα το θεάτρου ειδικά δεν το έχουν διαχειριστεί καθόλου σωστά. Θεωρώ ότι έχουν κάνει πολύ μεγάλο λάθος, έχουν στοχοποιήσει το θέατρο χωρίς να υπάρχει λόγος. Νομίζω πως θα έπρεπε να το αντιμετωπίσουν διαφορετικά, όχι μόνο το θέατρο, γενικότερα το θέμα του πολιτισμού. Θεωρώ ότι το θέατρο είναι ο πιο ελεγχόμενος χώρος. Μπορείς να πας, να καθίσεις στη θέση σου, δεν είναι πανηγύρι που θα πιείς τα κρασιά σου και μετά θα σηκωθείς να χορέψεις. Είναι απολύτως ελεγχόμενο. Απορώ γιατί του φέρονται έτσι, είναι ισοπέδωμα, τσουβάλιασμα. Το κάθε ένα θα έπρεπε να χρήζει διαφορετικής μεταχείρισης»


Κατερίνα Τσάβαλου:

«Θεωρώ ότι κάπου έχει γίνει λάθος. Ή θα πρέπει να κλείσουν όλα ή τίποτα, δεν μπορεί να γίνεται κατ’ εξαίρεση. Το κακό έχει ήδη γίνει και τελικά τα θέατρα μπορεί να είναι και οι μόνοι ασφαλείς χώροι από τη στιγμή που τηρούνται οι αποστάσεις, φοράει ο καθένας τη μάσκα του… Πιστεύω ότι όλο το λάθος ήταν η επιλογή του να κλείνουν χώροι επιλεκτικά. Γενικά ο πολιτισμός έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Κι εγώ το βίωσα από πέρσι και όλοι μας. Τουλάχιστον στην πρώτη φάση έγινε ένα γενικό lockdown, τώρα γιατί πρέπει κάποιοι χώροι να είναι ανοιχτοί»


Βαγγέλης Αλεξανδρής:


«Τι να πω...τα έχουν ήδη πει οι ίδιοι οι θεατές. Είναι αδιανόητο στα μέσα μεταφοράς ο κόσμος να είναι στοιβαγμένος σαν τα πρόβατα και στους πιο ασφαλείς χώρους όπως είναι τα θέατρο και τα σινεμά, να είναι κλειστά. Καμία κοινή λογική γιατί όπως αποδεικνύεται η λογική δεν είναι κοινή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved