Χατζίδου: Η κορούλα της ξεκίνησε να περπατά - Το δυνατό μήνυμα της τραγουδίστριας
Showbiz

Χατζίδου: Η κορούλα της ξεκίνησε να περπατά - Το δυνατό μήνυμα της τραγουδίστριας

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ευτυχισμένοι γονείς

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόσφατα συνεργάστηκε με το Open tv, όπου για τις ανάγκες του καλοκαιρινού προγράμματος, παρουσίασαν με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, την εκπομπή, Καλοκαίρι Not.

Η φετινή σεζόν ωστόσο τους βρίσκει σε αγωνία για το επαγγελματικό τους μέλλον, μιας και τα μέτρα για τον κορονοϊό, έχουν επηρεάσει τους περισσότερους.

Το ζευγάρι πλέον περνά αρκετό χρόνο εντός σπιτιού, κάτι το οποίο αποκαλύπτουν και οι αναρτήσεις του στα social media.

Πρόσφατα η κόρη του Ετεοκλή και της Ελένης έκανε τα πρώρα της βήματα, με τους γονείς της να καμαρώνουν. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

"Δεκατεσσαρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμα μου! Δεν ξέρω αν θεωρείται «αργά»η «νωρίς» κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσας να σας νοιάζει! Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα «γιατί»! «Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κια περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ...Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά❤️
Να τα χαιρόμαστε" ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει στους followers της.

Δείτε το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved