Βίκυ Κουλιανού: Κάνει τον απολογισμό της ζωής της - "Ηταν μια εποχή μαγική"
Showbiz

Βίκυ Κουλιανού: Κάνει τον απολογισμό της ζωής της - "Ηταν μια εποχή μαγική"

Η Βίκυ Κουλιανού δεν γεννήθηκε μέσα στη μόδα. Μεγάλωσε και ωρίμασε, όμως, μέσα σε αυτήν.

Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, πόζαρε με τα ακριβότερα ρούχα σε πασαρέλες και εξώφυλλα περιοδικών και γνώρισε από κοντά τα ιερά τέρατα της υψηλής ραπτικής που διηγήθηκαν με τον πλέον επιδραστικό τρόπο πάνω στο catwalk το δικό τους πολυτελές παραμύθι.

«Ηταν μια εποχή μαγική. Εζησα μια ζωή πλημμυρισμένη από ταξίδια, περιπέτειες, γνωριμίες και σχέσεις με υπέροχους ανθρώπους. Μπήκε ένα φρένο σε όλα αυτά όταν θέλησα να αλλάξω ρότα στη ζωή μου και να ασχοληθώ με το θέατρο και το σινεμά. Θυμάμαι όταν πήρα τον ατζέντη μου στην Ιταλία για να του πω ότι γράφομαι σε σχολή υποκριτικής. Ακολούθησε καβγάς. Με θεώρησε τρελή καθώς τα show έτρεχαν και οι δημιουργοί ακόμη με ζητούσαν. Εγώ όμως είχα πάρει τις αποφάσεις μου».

Παρά το γεγονός ότι άφησε το μόντελινγκ πίσω της, η αγάπη της για τη μόδα δεν έσβησε ποτέ. «Το γεγονός ότι ασχολήθηκα με τον χώρο από μικρό κοριτσάκι λέει πολλά. Επαγγελματικά με γαλούχησαν ο Μιχάλης Ασλάνης και ο Τζιάνι Βερσάτσε. Ήταν εκείνοι που πρωτοπίστεψαν σ’ εμένα και σε μια καριέρα εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Παρόλο που δεν αποκόπηκα ποτέ από τα catwalks, φέτος επιστρέφω σε μια Athens Xclusive τελείως διαφορετική».

Αν και η πανδημία έχει αλλάξει το status και στον κόσμο της μόδας, η διαχρονική α κάποιων μοντέλων παραμένει σταθερή. Βίκυ Κουλιανού βρίσκεται ανάμεσα τουw «Φαντάζει περίεργο το πού μας πάει η σύγχρονη πραγματικότητα. Οι οίκοι δείχνουν λιγότερα ρούχα σε λιγότερες κολεξιόν και διακηρύσσουν πλέον τη βιώσιμη και κατά συνέπεια ηθική μόδα. Ολα τα shows, δε, προβάλλονται διαφορετικά. Ηρθε η ώρα η τεχνολογία να αναλάβει τον ρόλο της. Μπορεί να ξεκίνησα τη διαδρομή μου από το Palazzo Versace, στην περίφημη Via Gesu, φέτος όμως θα συμμετάσχω με ενθουσιασμό στην πρώτη ψηφιακή Ελληνική Εβδομάδα Μόδας», καταλήγει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved