Παπουτσάκη: Μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή και τα νούμερα τηλεθέασης
Showbiz

Παπουτσάκη: Μιλά για την τηλεοπτική της επιστροφή και τα νούμερα τηλεθέασης

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ενθουσιασμένη για τον ρόλο της στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ1.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το πως προέκυψε η νέα συνεργασία, αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει άλλη δουλειά, ενώ αποκάλυψε αν έχει άλλο ταλέντο πέρα από την υποκριτική.

Πώς γεννήθηκε αυτή η νέα τηλεοπτική συνεργασία;

Με προσέγγισαν από την εταιρεία παραγωγής. Ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα από την πρώτη στιγμή. Δεν πίστευα ότι στήνεται ένα τέτοιο project, ειδικά μια εποχή με τόση οικονομική δυσκολία. H Tanweer είναι μια εταιρεία στην οποία έχω εμπιστοσύνη.

Είχες στο μυαλό σου να κάνεις τηλεόραση;

Ηθελα πάρα πολύ. Περίμενα την κατάλληλη πρόταση για να ανταποκριθώ. Οχι ότι είχαν υπάρξει κι άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αλλά πέρυσι, για παράδειγμα, δεν ήμουν θέση να κάνω τηλεόραση. Φέτος ήταν το timing. Και ήμουν αποφασισμένη, χωρίς βέβαια να ξέρω αν θα έρθουν ωραία πράγματα. Αλλά ήρθε τελικά κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Το γεγονός ότι η σειρά προβάλλεται στη δημόσια τηλεόραση, που έχει παράδοση στις αξιόλογες παραγωγές αλλά όχι στην τηλεθέαση σε προβλημάτισε καθόλου;

Ο σκοπός μου είναι να κάνω ωραία πράγματα, να υπάρχει ωραίο υλικό και περιεχόμενο. Το κυνήγι της τηλεθέασης δεν με απασχολεί. Για μένα είναι σημαντικό να είναι ωραία η δουλειά, να απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Τα «Καλύτερα μας χρόνια» είναι μια δουλειά που συνδυάζει με μεγάλη μαεστρία την ποιοτική πρόθεση και την άρτια αισθητική με την απεύθυνση στο πλατύ κοινό. Κατά τη γνώμη μου, η τέχνη πρέπει να έχει τέτοιο κίνητρο ύπαρξης.

Το γεγονός ότι δέχτηκες πολλή και αυστηρή κριτική έπειτα από το «Εχω ένα μυστικό» σε έχει κάνει πια να σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές τις επαγγελματικές επιλογές σου;

Δεν είναι αυτός ο γνώμονας με τον οποίο πορεύομαι. Οντως πριν από χρόνια σκεφτόμουν πολύ έτσι. Επειδή είχα πληγεί από αυτή την ιστορία ήθελα να είμαι πάρα πολύ προσεκτική, να αποσυνδεθεί το όνομα μου από εκείνη τη δουλειά. Εκανα λοιπόν τότε άλλες επιλογές για να ξεκολλήσει το πράγμα από εκείνη την εικόνα. Σε αυτή τη φάση δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει αυτός ο κίνδυνος πια. Νιώθω ελεύθερη σε όλα τα επίπεδα. Εκφράζομαι καλλιτεχνικά χωρίς να φοβάμαι. Υπήρξε ένα διάστημα όπου και φοβόμουν και είχα ζοριστεί πολύ.

Σκέφτηκες ποτέ να κάνεις άλλη δουλειά;

Ποτέ.

Εχεις νιώσει ότι σε έχουν υποβαθμίσει ποτέ στη δουλειά επειδή είσαι γυναίκα;

Δεν έχω περάσει δύσκολες καταστάσεις. Ευτυχώς. Ισως λίγο στην αρχή της καριέρας μου, που δεν ήξερα να χειριστώ τις καταστάσεις. Εμαθα όμως να προφυλάσσομαι.

Η εξωτερική ομορφιά σου ήταν χείρα βοηθείας ή τροχοπέδη;

Θετικά την αντιμετωπίζω. Ισως παλιότερα να υπήρχε μια προκατάληψη, αλλά αισθάνομαι τυχερή γιατί μου δόθηκαν πολλές και ωραίες ευκαιρίες.

Εχεις κάποιο ταλέντο πέρα από την υποκριτική;

Μου αρέσει πολύ να τραγουδάω, είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενη. Και μ' αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Και το κάνω καλά όταν το κάνω. Ετσι λένε».

Τα καλύτερα σου χρόνια πέρασαν, είναι τώρα ή έρχονται;

Είναι αυτά που ζω. Είμαι πολύ χαρούμενη. Πάντα παλεύουμε, αλλά στη ζωή ποτέ δεν είναι όλα τέλεια. Κι αν αυτό κυνηγάς μέσα σου θα είσαι για πάντα ανικανοποίητος. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου για να είμαι ευχαριστημένη με το τώρα, να είμαι ευγνώμων», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved