Τζένη Μπότση: Μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο της κορούλας της
Showbiz

Τζένη Μπότση: Μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο της κορούλας της

Η Τζένη Μπότση μάλλον λατρεύει πλέον το ροζ χρώμα

Η κόρη της είναι 11 μηνών και η ηθοποιός δεν κρύβει με τίποτα τη χαρά της στα social media. Η Τζένη Μπότση βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού τον τελευταίο χρόνο έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο πρώτο της παιδάκι.

Η ηθοποιός μάλιστα είχε κρατήσει την είδηση της εγκυμοσύνης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ουδέποτε δε θέλησε να μας απασχολεί με την προσωπική της ζωή την οποία μοιράζεται με τον Αλέξανδρο Μιχαλά.

Αυτή τη φορά όμως η Τζένη Μπότση θέλησε να μας δείξει το δωμάτιο της μικρής της, το οποίο φυσικά έχει αρκετές ροζ πινελιές.

"Βρείτε μια γωνία του σπιτιού σας που να σας κάνει να χαμογελάτε!! Θα περάσουμε πάλι καιρο στα σπίτια μας, μακριά από τους αγαπημένους μας! Υπομονή χρειάζεται!! Και δύναμη για τη συνέχεια γιατί σίγουρα όλοι θα μετρηθούμε με τους εαυτούς μας! Εύχομαι να τελειώσουμε γρήγορα από όλο αυτό και να αγκαλιαστούμε ξανά, χωρίς φόβο", έγραψε η ηθοποιός στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα για τη δύσκολη περίοδο που ξεκινά στη χώρα μας μετά το νέο locdown.

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved