Μανούρη: Η σχέση της με τον «Νικηφόρο» από τις Άγριες Μέλισσες και οι πρώτες φώτο
Showbiz

Μανούρη: Η σχέση της με τον «Νικηφόρο» από τις Άγριες Μέλισσες και οι πρώτες φώτο

H Εριέττα Μανούρη μίλησε πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για τη σχέση της με τον «Νικηφόρο» από τις Άγριες Μέλισσες, τον Αναστάση Ροϊλό, αλλά και αναφέρθηκε στις πρώτες παπαρατσιστικές φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους!

Η Εριέττα Μανούρη η οποία αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά, Αγγελική, τόνισε: «Πάντα είχα κρίσεις πανικού, από μικρή, πνιγόμουν σε μια κουταλιά νερό και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ηρεμούσα και μετά έλεγα οκ, είναι αυτό, αλλά μέχρι να φτάσεις σε αυτή τη συνειδητοποίηση περνάς κάποια στάδια λίγο δύσκολα. Κάποια περίοδο συγκεκριμένα έβγαινα και μπορεί να λιποθυμούσα.»!

Και πρόσθεσε: «Από τη μία είμαι… Τάκης, που με φωνάζουν οι φίλοι μου και από την άλλη ξέρουν ότι είμαι υπερευαίσθητη, θέλω δηλαδή και το χάδι πολύ. Επιλέγω εγώ πού θα δείξω την κάθε πλευρά. Μόνο επιφανειακά ταιριάζω με την Ιωάννα στην “Αγγελική”. Δεν είναι φυσιολογικό επειδή ο κόσμος με βλέπει στην τηλεόραση, να ξέρει και τι κάνω σπίτι μου.»!

Και δεν δίστασε να πει: «Όταν το βιώνεις από μέσα είναι λίγο άσχημο, να μπαίνεις σε διαδικασία να κρυφτείς… Εγώ πια δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, αν είναι να βγουν φωτογραφίες, θα βγουν… Έχω κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, θα πουλήσω την προσωπική μου ζωή.

Δεν το διατυμπανίζω, αλλά από εκεί και πέρα αν κάποιος με πετύχει κάπου με τον σύντροφό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να συνεχίζω εγώ»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved