Αποκλειστικό: Πρωταγωνιστής της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» έγινε πατέρας για πρώτη φορα!
Showbiz

Αποκλειστικό: Πρωταγωνιστής της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» έγινε πατέρας για πρώτη φορα!

Χθες έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από την επιτυχημένη σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί", όπου είχε υποδυθεί τον μεσαίο γιο του Γιάννη Μπέζου. Φυσικά αναφερόμαστε στον "Θανασάκη" ή όπως είναι το κανονικό του όνομα Άρης Τσάπης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ο τηλεοπτικός «Θανάσης» και η σύντροφός του Ειρήνη το μεσημέρι της Πέμπτης (5/11) έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Το ζευγάρι εδώ και μερικές ώρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του μωρού του να ολοκληρώνει την όμορφη σχέση του!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του gossip-tv.gr το φύλο του μωρού είναι αγόρι, ζυγίζει 3 κιλά 390 γραμμάρια και μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας.

Ο Άρης Τσάπης σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί. Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις Πανελλήνιες. Καψούρα με τη μία. Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαιριά στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη. Το καλοκαίρι του 2014 πήγα ξανά στη Σέριφο. Τότε με πήραν για δοκιμαστικό στους Συμμαθητές. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους Συμμαθητές που πήγαν τρεις σεζόν και τελείωσαν το 2017. Με την Ειρήνη τα ξαναβρήκαμε μετά από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια. Τώρα συγκατοικούμε. Είναι ο πρώτος μου έρωτας και έχω πάνω μου τατουάζ για την Ειρήνη. Εγώ είμαι 25 και αυτή 21».

Όπως φαίνεται το ζευγάρι που «δοκιμάστηκε», ξεπέρασε τις όποιες δυσκολίες και πλέον ζει το δικό του παραμύθι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved