Ραγίζει καρδιές η Πρεζεράκου - Έκκληση βοήθειας για την ανιψιά της που πάσχει από καρκίνο
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η Πρεζεράκου - Έκκληση βοήθειας για την ανιψιά της που πάσχει από καρκίνο

Η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, Αναστασία, διαγνώσθηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου και πλέον δίνει αγώνα δρόμου, ενάντια σε όλες τις ιατρικές εκτιμήσεις και τον χρόνο, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε έκκληση βοήθειας για την μικρή της ανιψιά.

Η κόρη της αδελφής της, διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή, παιδικού καρκίνου, από γλοίωμα, όπως λέγεται, ο συγκεκριμένος όγκος, ο οποίος εντοπίζεται σε στέλεχος του εγκεφάλου. Λόγω του σημείου που βρίσκεται δεν μπορεί να χειρουργηθεί, αλλά μπορεί να δεχθεί θεραπεία.

Σύμφωνα με την Έρρικα Πρεζεράκου, το κοριτσάκι έχει έναν διάχυτο όγκο στο κεφάλι και οι γιατροί δίνουν στο παιδί 6 μήνες ζωής. Η γνωστή γυμνάστρια έκανε έκκληση βοήθειας, τόσο μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, όσο και μέσα από τα social media, προκειμένου, η ανιψιά της να μεταφερθεί στο εξωτερικό για να υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία στο Τέξας.
Βασικό σύμπτωμα ήταν ότι κόλλησαν τα μάτια στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού κάτι που σημαίνει ότι επηρεάστηκε το οπτικό νεύρο όπως και η ισορροπία του παιδιού.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved