Μενεγάκη: Έτσι περνάει στο σπίτι της στα Μελίσσια τις πρώτες ώρες του lockdown!
Showbiz

Μενεγάκη: Έτσι περνάει στο σπίτι της στα Μελίσσια τις πρώτες ώρες του lockdown!

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως και όλοι μας, βλέπει τη ζωή και την καθημερινότητά της να αλλάζει μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δεύτερο lockdown, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού

Όπως οι περισσότεροι Έλληνες χθες βρέθηκε στα μαγαζιά προκειμένου να ψωνίσει είδη πρώτης ανάγκης πριν το οριστικό κλείσιμο του λιανεμπόριου και μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτές τις στιγμές.

Χαλαρή και με ωραία διάθεση, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε χθες: «Μια χειμωνιάτικη μέρα στα μαγαζιά , που από αύριο θα είναι κλειστά για όλο τον μήνα»! Η ανταπόκριση των θαυμαστών της ήταν μεγάλη και οι ευχές που έδωσαν στην Ελένη ήταν πολλές και συγκινητικές!

Σήμερα, νωρίς νωρίς μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες της μέσα στο σπίτι της στα Μελίσσια, μόλις λίγες ώρες μετά την έναρξη του δεύτερου lockdown της χώρας.

Καθισμένη στον βελούδινο καναπέ του σαλονιού της και με πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε σχεδόν άβαφτη και μάλιστα, ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους: «Τι είναι σήμερα πιο έντονο σε εσάς ο αέρας ή το κρύο;».

Φυσικά, τα μηνύματα, μετά απ' αυτό, έπεσαν βροχή.

Δείτε παρακάτω την gallery με τις φωτογραφίες της από το σπίτι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved