Μάρθα Καραγιάννη: Έτσι γιόρτασε τα 81α γενέθλιά της! (photos)
Showbiz

Μάρθα Καραγιάννη: Έτσι γιόρτασε τα 81α γενέθλιά της! (photos)

81 ετών έγινε χθες η Μάρθα Καραγιάννη και γιόρτασε τα γενέθλιά της με λίγους και καλούς φίλους, μία ανάσα πριν το lockdown. 

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, είναι απόλυτα καλά στην υγεία της παρά το γεγονός ότι πρόσφατα κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε κακή κατάσταση στο σπίτι.

Φήμες που η ίδια "διέλυσε" όταν πριν από λίγες ημέρες μίλησε "ζωντανά" στον αέρα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, δηλώνοντας απόλυτα καλά.

Όλα ξεκίνησαν από ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος υποστήριξε ότι η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται συνέχεια στο κρεβάτι, δεν γνωρίζει κανέναν, θέλει να κοιμάται συνέχεια και την ξυπνάνε για να την ταΐσουν!

«Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες» είπε η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη ενώ τον λόγο πήρε η συγκάτοικός της, η Ντόρα Δούμα η οποία είπε για την υγεία της: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορονοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν».

Χθες το βράδυ, παρουσία μόνο πολύ στενών της φίλων έσβησε τα κεράκια της τούρτας της, δείχνοντας χαρούμενη. Μάλιστα, η Ντόρα Δούμα ανέβασε φωτογραφίες από αυτό το μικρό happening που γέμισε με χαρά την Μάρθα Καραγιάννη η οποία χαμογελούσε συνεχώς.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved