Γενέθλια για Δούκισσα και κόρη Μιλλούση-Πετρούνια! Πώς γιόρτασαν εν μέσω lockdown;
Showbiz

Γενέθλια για Δούκισσα και κόρη Μιλλούση-Πετρούνια! Πώς γιόρτασαν εν μέσω lockdown;

Σήμερα, πρώτη μέρα επιβολής του δεύτερου lockdown στη χώρα μας, η Δούκισσα Νομικού έχει γενέθλια και φυσικά το γιόρτασε αρκετά περιορισμένα. 

Όμως η τούρτα της ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να είναι κάτι παιδικό μιας και για την όμορφη παρουσιάστρια τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Η τούρτα της λοιπόν είχε πάνω την αγαπημένη ηρωίδα των παιδιών, την Πέπα το γουρουνάκι.

Σε ανάρτησή της σήμερα το πρωί, η Δούκισσα ανέβασε και μία υπέροχη φωτογραφία της από τον κήπο και με αφορμή τα γενέθλιά της έγραψε:

"Ξεκινάμε την καραντίνα σήμερα κι εμείς το «γιορτάζουμε» με τα γενέθλια μου 🤪 Μόνοι μας, χωρίς φίλους και γονείς, αλλά με αγάπη και αισιοδοξία 🙏🏻
Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές και τα μηνύματα που μου στέλνετε! Σας αγαπώ! Θα ήθελα να μπορώ να δώσω ένα μεγάλο φιλί στον καθένα ξεχωριστά, αλλά δεν γίνεται. Αντ’ αυτού σας χαρίζω ένα μεγάλο χαμόγελο, σας στέλνω όλη μου τη θετική σκέψη και σας ψιθυρίζω πως θα περάσει και αυτό. Θα τα καταφέρουμε 🙏🏻 Μένουμε σπίτι ξανά για το καλό όλων μας❤️".

Όσο για την πανέμορφη κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια, έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής της στις 5 Νοεμβρίου και οι γονείς της φρόντισαν να γιορτάσουν τα γενέθλιά της μία μέρα πριν το δεύτερο lockdown.

Χθες το βράδυ λοιπόν η μικρή Σοφία έσβησε με τους δικούς της και πολύ στενούς συγγενείς το πρώτο κεράκι της ζωής της και κάθε τι στο πάρτι ήταν... καραμελένιο!

Όσο για την τούρτα της όμορφης Σοφίας, ήταν πραγματικά υπέροχη, με ένα ουράνιο τόξο να πρωταγωνιστεί στην στρογγυλή λευκή τούρτα της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved