Ο Μπισμπίκης μιλάει πρώτη φορά για όσα έγιναν στα Κορφιάτικα Βραβεία: «Έγινα έξαλλος»
Showbiz

Ο Μπισμπίκης μιλάει πρώτη φορά για όσα έγιναν στα Κορφιάτικα Βραβεία: «Έγινα έξαλλος»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε πρώτη φορά για το παρασκήνιο της βραδιάς απονομής των φετινών Κορφιάτικων Βραβείων κατά την οποία ο ίδιος αποχώρησε εκνευρισμένος αν και επρόκειτο να βραβευτεί. 

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως όντως αποχώρησε και πως ήταν πολύ εκνευρισμένος. Ο ίδιος εξήγησε τον λόγο: «Πράγματι, έγινα έξαλλος όταν απέσυραν το βραβείο της Μαρίας (σ.σ. Κίτσου). Ένιωσα πολύ άσχημα κι έφυγα.

Δεν μπορούσα να μείνω μετά από μια τέτοια κίνηση, που τελικά ανακλήθηκε και το βραβείο της το παρέλαβε ο φίλος και συνεργάτης της Μάνος Καρατζογιάννης, όπως και το δικό μου, το οποίο παρέλαβε ο στενός συνεργάτης και φίλος Τάσος Σωτηράκης. Το θεώρησα άδικο γι’ αυτό και αποχώρησα από την τελετή βράβευσης».

Ο τηλεοπτικός Βόσκαρης που παρακολουθούμε στις Άγριες Μέλισσες ως τον... βασανιστή της Λενιώς, έδωσε και... spoiler. Όπως είπε: «Δεν βλέπω happy end για Βόσκαρη και Ελένη. Εγώ θα φύγω πριν από το τέλος. Λίγο πριν… Αλλά δεν μπορώ να σου προδώσω τίποτα παραπάνω, όπως καταλαβαίνεις. Κι αυτά που είπα είναι αρκετά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved