Οι Έλληνες celebrities σε χριστουγεννιάτικο mood! Στόλισαν τα δέντρα τους!
Showbiz

Οι Έλληνες celebrities σε χριστουγεννιάτικο mood! Στόλισαν τα δέντρα τους!

Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές του Νοέμβρη, για κάποιους επώνυμους Έλληνες μύρισε… Χριστούγεννα!

Για να κάνουν τη διάθεσή τους λίγο καλύτερη και να δώσουν έναν διαφορετικό τόνο, λίγο πιο ευχάριστο στο δεύτερο lockdown, κάποιοι Έλληνες celebrities στόλισαν από τώρα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους.

Κατέβασαν τις κούτες με τα δέντρα και τα στολίδια και το Σαββατοκύριακο, έπιασαν… δουλειά και το μοιράστηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram!

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρέα με τον κουμπάρο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανήρτησαν μια φωτογραφία γράφοντας: «Και του χρόνου ρε παιδιά! Απαλλαγμένοι»!

Σειρά είχε και η Δούκισσα Νομικού που όπως έγραψε στο Instagram νιώθει ήδη έτοιμη για την καραντίνα: «Εμείς είμαστε έτοιμοι για την καραντίνα. Και του χρόνου με υγεία, χωρίς ιούς και πανδημίες, αλλά με ξεγνοιασιά, πολλά χαμόγελα και πολλές αγκαλιές».

Η Ελένη Τσολάκη φωτογραφήθηκε δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της γράφοντας: «Κ τα επόμενα Χριστούγεννα να μας βρουν....αγκαλιασμένους κ κοντά!!! Φτιάξε τις μέρες σου κ τη διάθεση σου με ό,τι σε κάνει να χαμογελάς!!!¨.

Τέλος, η Όλγα Φαρμάκη με μια κοινοποίηση στις ιστορίες της, στο Instagram, φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της για το στόλισμα παρέα με τον σύντροφό της».

Δείτε τις φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved