Έλληνες celebrities – Δεύτερο κύμα κορονοϊού: Σημειώσατε διπλό! (photos)
Showbiz

Έλληνες celebrities – Δεύτερο κύμα κορονοϊού: Σημειώσατε διπλό! (photos)

Κι ενώ βρισκόμαστε λίγες μέρες μετά την έναρξη του δεύτερου lockdown στη χώρα μας, δεν είναι λίγοι οι Έλληνες celebrities που έχουν πληγεί από το δεύτερο κύμα του Covid-19.

Ο ρυθμός εξάπλωσης του κορονοϊού φαίνεται να είναι ταχύτατος και χωρίς διακρίσεις, φτάνοντας μέχρι τα τηλεοπτικά πλατό.

Από τους πρώτους καλλιτέχνες που «χτυπήθηκαν» από τον ιό ήταν ο Ακης Δείξιμος, ο οποίος δήλωσε πως αντιμετώπισε ήπια συμπτώματα τον Οκτώβριο.

Επιπλέον, να σας θυμίσουμε πως η Πηγή Δεβετζή διαγνώστηκε θετική λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του τραγουδιστικού show «J2US» στο Open Tv, όπου είχε συμφωνήσει να συμμετάσχει. Η παραγωγή αποφάσισε έγκαιρα τότε, να μείνει εκτός μέχρι να αναρρώσει, και ο Τρύφωνας Σαμαράς πήρε τη θέση της.

Μάλλον το συγκεκριμένο show το… μάτιασαν αφού πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν πως είναι θετικοί στον ιό και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά και ο ίδιος ο Τρύφωνας Σαμαράς, οι οποίοι αναρρώνουν.

Ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου αναμετρήθηκε κι εκείνος με τον κορονοϊό και επέλεξε να αποκαλύψει δημόσια, αφού είχε γίνει καλά, λέγοντας χαρακτηριστικά πριν μερικούς μήνες στο instagram: «Πάλεψα για 24 ώρες μαζί του και τον νίκησα».

Επιπλέον, το δεύτερο κύμα του κορονοϊού είχε άλλα δύο θύματα, που σχετίζονταν με τον χώρο του θεάματος στην Ελλάδα. Πρώτα «έφυγε» στις αρχές Σεπτεμβρίου από επιπλοκές συνδεδεμένες με τη νόσο η βραβευμένη σκηνογράφος και ενδυματολόγος Ιουλία Σταυρίδου, σε ηλικία 68 ετών, ενώ τον περασμένο μήνα «έφυγε» από τον ιό και ο διάσημος σολίστ του βιολιού Ζήσης Κασιάρας, που συνεργαζόταν με μεγάλους καλλιτέχνες της Ελλάδας.

Και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ήταν ένα από τα θύματα του φονικού ιού και έσπευσε να ενημερώσει τους θαυμαστές του μέσα από το Instagram, γράφοντας: ««Θετικός κι εγώ στον κορoνοϊό, όπως διαπίστωσα έπειτα από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα. Χωρίς συμπτώματα, προς το παρόν, και θετική σκέψη. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες. Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημερώσω όσους συνάντησα έστω και για λίγο, έστω και με μάσκα τις τελευταίες ημέρες και, βέβαια, να απομονωθώ. Η μάχη με τον κορoνοϊό δεν είναι κατοστάρι, αλλά μαραθώνιος. Χρειάζεται όλοι να κρατήσουμε δυνάμεις έως τον τερματισμό. Χαμόγελο και αισιοδοξία, γιατί… κι αυτό θα περάσει».

Και η Τίνα Μιχαηλίδου βρέθηκε θετική στον φονικό ιό και το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Θετικοί στον κορονοϊό και οι μάγειρες της εκπομπής "Happy Day" Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλος. «Τώρα το περνάμε ελαφριά, τις προηγούμενες ημέρες εγώ το περνούσα βαριά», δήλωσε η Μαρία Μπέη, προσθέτοντας: «Την προηγούμενη Τρίτη είχαμε κάνει το τεστ, όπως κάνουμε όλοι στην εκπομπή και ήμασταν αρνητικοί. Την Παρασκευή πήγαμε για τα αναγκαία ψώνια. Το Σάββατο το βράδυ και περισσότερο την Κυριακή το πρωί άρχισα να έχω συμπτώματα».

Τέλος, άλλο ένα θύμα του κορονοϊού ήρθε να συμπληρώσει τη λίστα με την Πηνελόπη Πλάκα, η οποία παίζει φέτος στο σίριαλ της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved