Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για την ανιψιά της Αναστασία που πάσχει από καρκίνο!
Showbiz

Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της για την ανιψιά της Αναστασία που πάσχει από καρκίνο!

Η Έρρικα Πρεζεράκου και η οικογένειά της δοκιμάζονται καθώς η κόρη της αδελφής της, η Αναστασία διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου και πρέπει άμεσα να φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η μικρούλα, διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή, παιδικού καρκίνου, από γλοίωμα, όπως λέγεται, ο συγκεκριμένος όγκος, ο οποίος εντοπίζεται σε στέλεχος του εγκεφάλου. Λόγω του σημείου που βρίσκεται δεν μπορεί να χειρουργηθεί, αλλά μπορεί να δεχθεί θεραπεία.

Αυτή η θεραπεία μπορεί να γίνει σε ένα εξειδικευμένο κέντρο στο Τέξας και η μικρή Αναστασία ετοιμάζεται για το πιο δύσκολο αλλά συγχρόνως και σωτήριο ταξίδι της ζωής της.

Μόλις λίγες ώρες πριν ταξιδέψει η μικρούλα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Έρρικα Πρεζεράκου ανάρτησε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για εκείνη, γεμάτο ελπίδα.

"Μικρό παιδί, χωρίς σπαθί,
με ένα θεριό χτυπάσαι,
μα έχεις αγάπη περισσή
και να μην το φοβάσαι.

Μη σκύψεις,
μην εξαντληθείς,
κοίτα το μες τα μαθια,
πε του πως είναι ψιχαλα
και στειλτο στα κομμάθια!

Τέξας έρχεται η Αναστασία αύριο .. και χτυπά η καρδιά μου δυνατά ..." έγραψε η Έρρικα μην καταφέρνοντας να κρύψει την αγωνία της για αυτό το ταξίδι.

Εκείνο που πρέπει να ξέρει σίγουρα η Έρρικα Πρεζεράκου και όλη η οικογένεια φυσικά είναι ότι η Αναστασία θα ταξιδέψει με τις καλύτερες ευχές και όλη τη θετική μας ενέργεια για να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό όλη αυτή η περιπέτεια να φαντάζει απλώς ως ένας πολύ τρομακτικός εφιάλτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved