Η Τένια Μακρή για τον καρκίνο του μαστού: «Δεν με απασχολεί το ότι δεν έχω στήθος»
Showbiz

Η Τένια Μακρή για τον καρκίνο του μαστού: «Δεν με απασχολεί το ότι δεν έχω στήθος»

Για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της μίλησε η Τένια Μακρή.

Η γνωστή ψυχολόγος πριν από μερικά χρόνια ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού και χρειάστηκε να κάνει διπλή μαστεκτομή.

-Πριν μερικά χρόνια περάσατε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία σας καθώς βρεθήκατε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού, κάτι το οποίο είχατε χαρακτηρίσει ως «ευλογία»...

Ήταν ευλογία...Ήταν κάτι το οποίο ήρθε να μου θυμίσει ότι είχα παραμελήσει τον εαυτό μου και ότι είχα δώσει σημασία σε άλλα πράγματα τα οποία ήταν άκρωδ ασήμαντα σε σχέση με την ύπαρξη μου, την υγεία μου, την ψυχική μου ηρεμία και με αυτό που τελικά είμαι ως άνθρωπος. Ήταν ένα καταπληκτικό φρένο, το οποίο ήταν σαν να φρενάρισα απότομα και μετά να πήρα μια μεγάλη φόρα και να είδα τα πράγματα τελείως διαφορετικά και να αρχίσω εν τέλει «καράβι» μου προς άλλα ύδατα. Ήταν πραγματικά μια ευλογία για εμένα όλο αυτό.

-Πώς νιώσατε σαν γυναίκα όταν αναγκαστήκατε να προχωρήσετε σε διπλή μαστεκτομή;

Ενιωσα ότι έχω ένα παράσημο, το οποίο βρίσκεται στο σημείο της καρδιάς μου και μου θυμίζει ότι επιβίωσα, ότι είμαι σε καλό δρόμο, ότι πρέπει να αγαπάω τον εαυτό μου και να τον φροντίζω. Δεν με απασχολεί το ότι δεν έχω στήθος και δεν έχω κάνει αποκατάσταση, για εμένα το στήθος μου υπάρχει. Οπότε δεν με απασχόλησε ειλικρινά καθόλου.

-Η τηλεόραση σας λείπει;

-Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ,γιατί έχω τα μικρά μου περάσματα και δεν μου λείπει ούτε η καθημερινότητα της. Το γεγονός όμως ότι μου δίνεται η ευκαιρία, είτε με τα καλέσματα που δέχομαι, είτε με τις μικρές αυτές παρουσίες που έχω, να εκτονώνομαι, νομίζω ότι αυτό έρχεται και ισορροπεί τρομακτικά την κατάσταση. Την τηλεόραση και όλη αυτή την επικοινωνία που είχα με τον κόσμο την έχω αγαπήσει πολύ, δεν θα ήθελα όμως να βρίσκομαι σε καθημερινή βάση σε αυτήν, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved