Τένια Μακρή: Σχολιάζει την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην TV
Showbiz

Τένια Μακρή: Σχολιάζει την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην TV

Η Τένια Μακρή για αρκετά χρόνια ήταν συνεργάτιδα του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Η γνωστή ψυχολόγος σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη, ενώ αποκάλυψε τι να περιμένουμε από εκείνη στο άμεσο μέλλον.

Ο επί χρόνια συνεργάτης σας, Ανδρέας Μικρούτσικος, επέστρεψε στη μικρή οθόνη, πώς είδατε αυτή του την κίνηση;

Δεν είναι θαυμάσιο αυτό; Τον χαίρομαι πολύ, γιατί πράγματι είναι ένα αστέρι γνώσης, τεχνικής, είναι ένας καταπληκτικός και σπουδαίος άνθρωπος που έχει να προσφέρει ακόμα πολλά στην ελληνική τηλεόραση και να διδάξει με την παρουσία του ανθρώπους στη μικρή οθόνη. Διατηρούμε βεβαίως ακόμα σχέσεις, ζήσαμε συνταρακτικά γεγονότα παρέα, εγώ κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με τον Αντρέα έχασα τον άνδρα μου, η κόρη μου βρισκόταν στο εξωτερικό και τον είχα δίπλα μου. Δεν είναι απλά ένας φίλος μου, είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στην ψυχή μου και ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή, είναι εκεί για εμένα αλλά και εγώ γι' αυτόν.

Μια ακόμα μεγάλη αγάπη σας είναι η συγγραφή βιβλίων. Τι να περιμένουμε από εσάς στο άμεσο μέλλον;

Αυτή τη στιγμή έχω έτοιμα δύο βιβλία και βρίσκομαι στο τρίτο. Αυτά τα βλέπω σαν ένα τρίπτυχο, δηλαδή, το πρώτο έχει να κάνει με τη συναισθηματική κακοποίηση μέσα στην οικογένεια, το δεύτερο έχει να κάνει το δίλημμα στο οποίο μπαίνει αυτός που κακοποιείται συναισθηματικά, είτε είναι ο άνδρας είτε είναι η γυναίκα και αν θα πρέπει να φύγει ή όχι από αυτή τη σχέση. Το τρίτο βιβλίο το οποίο και γράφω τώρα είναι το πώς άνθρωποι που έχουν μεγαλώσει μέσα σε μια κακοποιητική οικογένεια, εξελίσσονται ως προσωπικότητες και το πώς και εκείνοι τελικά γίνονται κακοποιητικοί στις σχέσεις τους.

-Ισχύει ότι όσο και να προσπαθεί κάποιος άνθρωπος να αφήσει πίσω του άσχημες στιγμές τις οποίες έχει βιώσει στο οικογενειακό του περιβάλλον, αυτές βρίσκουν τον τρόπο να εμφανιζόμουν τα κατάλοιπα τους στις μελλοντικές σχέσεις τις οποίες δημιουργεί;

Αναμφισβήτητα. Αυτό είναι αποτυπωμένο μέσα στην κυτταρική μας μνήμη και ακόμα και όταν δεν το συνειδητοποιούμε ότι αναπαράγουμε συμπεριφορές τις οποίες έχουμε βιώσει στην καρδούλα μας, στην ψυχή μας, στο δερματάκι μας, δυστυχώς το κάνουμε. Χρειάζεται αρκετή δουλειά για να μπορέσει κάποιος να το φέρει σε συνειδητό επίπεδο και όχι σε επίπεδο μνήμης, για να μπορέσουμε να κόψουμε κάποιες γωνίες και να πετάξουμε κάποια αγκάθια, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved