Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν βάζω νερό στο κρασί μου»
Showbiz

Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν βάζω νερό στο κρασί μου»

Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι γεμάτος, έχει δουλέψει πολύ και δεν θέλει μιζέρια.

Ο γνωστός pastry chef μίλησε για την εκπομπή του η οποία διανύει 13 χρόνια, ενώ ανέφερε αν τον τρόμαξε ποτέ η μόδα της εποχής.

- Η εκπομπή σου στην τηλεόραση διανύει τον 13 χρόνο ζωής της, είναι vintage πλέον...

Η εκπομπή μου "Γλυκές Αλχημείες", τώρα στο κανάλι ΟΡΕΝ, έχει αυτό το κλασικό, το vintage, είναι θεσμός, δεν αλλάζει το κομμάτι αυτό, κι είναι ο λόγος που δεν αγχώνομαι ούτε με τα νούμερα τηλεθέασης, ούτε με τους χορηγούς, οι οποίοι δεν ακολουθούν αν κάνω ή όχι νούμερα, ακολουθούν τον Παρλιάρο, σέβονται αυτό που βγάζω, την ποιότητα και το κοινό που έχω.

-Δεν σε τρόμαξε ποτέ η μόδα της εποχής, η τάση, το ότι αλλάζουν τα πάντα για κάτι διαφορετικό;

Όχι, εγώ τ' αλλάζω με το δικό μου τρόπο, με τη δική μου αισθητική τα δικά μου θέλω, δε με τρόμαζε ποτέ αυτό και βγήκα νικητής. Η εκπομπή είναι 13 χρόνια, τόσες εκπομπές μαγειρικής βγήκανε, ζαχαροπλαστικής δεν βγήκε καμία. Πρωινάδικα, μεσημεριανές, κοπήκανε, ξανάρχισαν, αλλάξανε ονόματα, εγώ είμαι μια σταθερή αξία 13 χρόνια. Δε βάζω νερό στο κρασί μου, δεν δέχομαι να μου φέρουν για παράδειγμα ένα celebrity στην εκπομπή μου.

-Σου έχουν κάνει προτάσεις για ν' αλλάξεις;

Ναι, κι από ήταν εποχή του ΜΕGΑ, που ήταν αλλιώς τότε, που η εκπομπή ήταν μοναδική, έκανε τρελά νούμερα τηλεθέασης, μου έλεγαν να φέρουμε celebrity και μου έστειλαν ένα κατεβατό με ονόματα και είπα πως δεν θέλω κανέναν. Να φέρω κάποιον φίλο μου που έχει σχέση με το γλυκό, αλλά να φέρω κάποιον που ούτε τρώει, ούτε πίνει, για ποιο λόγο; Τους είπα: "Αν δε σας κάνω, να φύγω από το κανάλι", έτσι δεν ήρθε ποτέ κανένας επώνυμος. Μου έλεγαν να πάω σε πρωινές εκπομπές... Πήγαινα στο Φώτη συνταγή κι έφευγα. Να παίρνω μια κατσαρόλα, μια κουτάλα και να τρέχω στις πρωινές εκπομπές. Όχι, δεν πάω, δεν το δέχομαι. Δεν θέλω να πάω να μαγειρέψω στο πρωινό, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved