Οδυσσέας Σταμούλης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!
Showbiz

Οδυσσέας Σταμούλης: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

Ο Οδυσσέας Σταμούλης εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός με 36 χρόνια πορείας, είναι και υπέροχος μπαμπάς.

Ο ίδιος σε συνέντευξη του μίλησε για τη σχέση με τον 8χρονο γιο του, για το αν σκέφτεται να κάνει κι άλλο παιδί, αλλά και για το αν θα άλλαζε κάτι από το παρελθόν του.

Το κάνεις και στην προσωπική σου ζωή αυτό, διαγράφεις το παρελθόν;

Να διαγράφω το παρελθόν; Αυτό που μας στεναχωρεί, όλοι προσπαθούμε να το διαγράψουμε, από εκεί και πέρα, οπωσδήποτε, ό,τι είμαστε, έχει σχέση και με αυτό που ζήσαμε.

Αναδρομές κάνεις στο παρελθόν;

Δεν έχω πάθει κι αμνησία, αλλά τόσο όσο.

Θα άλλαζες κάτι από το παρελθόν σου;

Να πω ότι θα άλλαζα κάτι που δεν μπορώ να το αλλάξω; Οπότε... Δεν ξέρω... Αν ξαναζούσα; Μπορεί να ήμουν ο Μέγας Ναπολέων, οπότε θ' άλλαζε μόνο του.

Οικονομικά πώς είσαι;

Οικονομικά είμαι όπως οι πιο πολλοί, το... σπρώχνω. Δεν είμαι στα καλύτερα μου, αλλά όσο παίζω κι ευχαριστιέμαι αυτό που παίζω, δεν σκέφτομαι το οικονομικό.

Το οικονομικό είναι κινητήριος δύναμη, για να μπορέσουμε να βιοποριστούμε.

Δεν είναι απλώς κινητήριος, αλλά ικανή κι αναγκαία συνθήκη, εντάξει, εξυπηρετούμε τα διακανονισμένα μας δάνεια, οπότε, όσο γίνεται αυτό, η μόνη μου σκέψη είναι ο ρόλος, το θέατρο.

Μιλάς συνέχεια για τη δουλειά σου, σαν να είσαι ερωτευμένος μαζί της.

Δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά βαθιά αγαπημένος, δηλαδή πέρασε το στάδιο του έρωτα, της συνήθειας, κι έμεινε η απόλυτη αγάπη που δίνει γαλήνη, αλλά νοηματοδοτεί κιόλας όλη μου τη ζωή. Αφού της δίνω τόση αγάπη και μου επιστρέφει εσωτερική γαλήνη, πρέπει να είμαι ευχαριστημένος.

-Οταν μεγαλώνουμε έχουμε εντονότερη την επιθυμία της συντροφικότητας. Συμβαίνει σ' εσένα αυτό;

Δεν κάθομαι ολομόναχος στη ζωή... Αλλιώς θα ήταν θεός ή θηρίο... Λένε... Να έχεις κάποιον δίπλα σου που να μοιράζεσαι όνειρα κι αγάπη. Εγώ έχω το παιδί μου, που είναι μικρό και μοιράζομαι πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα μαζί, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου τώρα είναι 8 ετών, κι εγώ αισθάνομαι μαζί του γύρω στα 25 με 30 χρονών, με ανανεώνει. Έκανα κάτι αργά, αλλά από την άλλη μεριά, είναι σαν να παίρνω τη ζωή από την αρχή.

-Πώς είναι η σχέση πατέρα-γιου;

Χτίζεται κάθε μέρα, κάθε φορά. Τον έχω πάρα πολύ συχνά, κι είναι υπέροχο να βλέπεις ένα παιδί να μεγαλώνει, αυτή είναι η σχέση μας. Πηγαίνει στο σχολείο, τον παίρνω τρείς ημέρες την εβδομάδα, κι είναι όλα ωραία και ισορροπημένα.

-Σκέφτεσαι άλλο γάμο ή ακόμα ένα παιδί;

Όχι εντάξει, περνάνε και τα χρόνια, δεν τα σκέφτομαι, δεν γίνεται..., είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved