Δύσκολες ώρες για την Μικαέλα Φωτιάδη - Τι συνέβη όσο ήταν στο γύρισμα του My style rocks
Showbiz

Δύσκολες ώρες για την Μικαέλα Φωτιάδη - Τι συνέβη όσο ήταν στο γύρισμα του My style rocks

Η εστεμμένη Μικαέλα Φωτιάδη η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, φέτος είναι μία από τις παίκτριες του My style rocks.

Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος αυτή την Κυριακή, συνέβη κάτι που ούτε η ίδια φανταζόταν.

Πιο συγκεριμένα, έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά. Οι δικοί της, της το κράτησαν κρυφό για να μην τη στενοχωρήσουν και δεν δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο γύρισμα.

Όσο εκείνη χόρευε, η γιαγιά της είχε φύγει και μάλιστα ανήμερα της εορτής της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μικαέλα Φωτιάδη, γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός.

«Γιόρταζα χωρις να ξέρω οτι είχες φύγει, δεν θέλανε να το μάθω οταν χόρευα και διασκέδαζα στο πλατό.. να μην μου το χαλάσουν, μα χάλασε! 8 Νοεμβρίου θα ειναι μια μαύρη μερα πλεον για εμένα. Έφυγες, στην γιορτή των Αρχαγγέλων , γιατι ήσουν ενας Άγγελος στην γή και τώρα έφυγες για το πιο μακρύ ταξίδι..
Ειμαι τυχερή που σε γνώρισε ο γιος μου, που τον αγκάλιαζες και σου ελεγε “oma” και έλαμπες, ήθελες να δεις τον γιο σου Παππού και χαίρομαι τόσο πολύ που έγινε πριν φύγεις.


Σε αποχαιρετώ με το τραγούδι μας οσο και να μην θέλω να το πιστέψω, μα δεν θα σε ξανα δώ ποτέ.. Ελα στα ονειρα μου γιαγιά να σε βλέπω έστω εκεί. Σε περιμένω..
♥️Ich liebe dich omi ♥️

Και όπως λέει και το τραγούδι:

«Γιαγιά μου αγαπημένη , γιαγιά μου γλυκιά. Αχ αν δεν είχα εσενα γιαγιάκα μου, θα ήταν ο κόσμος τοσο στενάχωρος και άδειος αν δεν υπήρχες εσύ..εχω την καλύτερη γιαγιά»

Τώρα δεν υπάρχεις πια.. και «είχα» την καλύτερη γιαγιά..
08.11.20 ✙», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που πόσταρε στο Instagram.

Δείτε το βίντεο εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved