Μάνος Καζαμίας: «Ο Γιάννης Μπέζος είναι υπέροχος άνθρωπος»
Showbiz

Μάνος Καζαμίας: «Ο Γιάννης Μπέζος είναι υπέροχος άνθρωπος»

Ο Μάνος Καζαμίας υποδύεται τον ρόλος του «λαμόγιου» στο «Παρουσιάστε» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται 20 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο, για τις δυσκολίες που βίωσε στη διαδρομή του, αλλά και για τις διάφορες δουλειές που έκανε παράλληλα με το θέατρο.

Ξεκινώ με το «λαμόγιο», έτσι όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας που υποδύεσαι στο παρουσιάστε, που ανατρέπει τα πάντα στο χωριό.

«Νιώθω μεγάλη χαρά, υποδυόμενος αυτόν το ρόλο. Προσπαθώ να το απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται. Το «λαμόγιο» κάνει τα πάντα προκειμένου να δουλέψει το μαγαζί του πατέρα του, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα. Στόχος του είναι να κρατήσει με νύχια και με δόντια την οικογενειακή περιουσία, έχοντας ταυτοχρόνως κόντρα με την αδελφή του. Έχει τρελές ιδέες, προκειμένου να γεμίσει κόσμο το μαγαζί τους. Το Alter Ego του είναι ο Έλτον. Μαζί σκαρώνουν διάφορες διαολιές, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα η Φρατζέσκα να βρίσκεται συνεχώς μέσα σε μια θύελλα καταστάσεων».

Έπειτα από τις «Άγριες» μέλισσες», που έλαβες μέρος πέρυσι, ουσιαστικά το «Παρουσιάστε» είναι η τέταρτη σειρά που συμμετέχεις στα είκοσι τρία χρόνια διαδρομής σου. Για ποιο λόγο δεν τηλεόραση;

«Δεν με ήθελε, δεν την ήθελα, δεν έτυχε. Ουσιαστικά πέρυσι στις «Άγριες μέλισσες» έκανα γυρίσματα, έπειτα από είκοσι χρόνια. Μου άφησε όμως πολύ ωραία πράγματα αυτή η εμπειρία. Συνεργάζομαι πια σε μόνιμη βάση με τον, ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Μπέζος και ο Μιχάλης Βογιατζάκης που σκηνοθετεί το «Παρουσιάστε» είναι υπέροχοι άνθρωποι. Μου αρέσει να δουλεύω σε ομάδες. Ουσιαστικά, μαθαίνω δίπλα σε καλούς δασκάλους τα κατατόπια της τηλεόρασης».

Η πιο σημαντική δυσκολία που έχεις ξεπεράσει στη ζωή σου;

«Έχω βιώσει πολλές δυσκολίες, προσπαθώντας να μείνω πιστός στα όνειρα και τα θέλω μου και να κάνω θέατρο χωρίς εκπτώσεις. Εργαζόμουν επί πολλές ώρες την ημέρα σε διάφορες δουλειές, προκειμένου να επιβιώσω».

Τι δουλειές έχεις κάνει;

«Έχω δουλέψει παράλληλα με το θέατρο ως μπογιατζής, ως delivery σε πιτσαρία, ως ψήστης, ως σερβιτόρος σε εστιατόρια. Έχω μοιράσει διαφημιστικά φυλλάδια, έχω κάνει διακόσμηση μαγαζιών, ενώ υπήρξα μπάρμαν για πολλά χρόνια. Δεν επέτρεπα να με πτοεί τίποτα. Προσπαθούσα να είμαι χαρούμενος σε κάθε δουλειά. Είχα την ανάγκη να περνάω καλά, δουλεύοντας, και να μην είμαι ένας μίζερος άνθρωπος που έχει υποταχθεί σε μια ρουτίνα καθημερινότητας που του έχει επιβληθεί».

Κλείνοντας, τι θα ήθελες να μείνει στο κοινό από το χαρακτήρα που υποδύεσαι;

«Θα ήθελα όταν με κοιτάζουν στο δρόμο να χαμογελάνε, έχοντας στο μυαλό τους αυτόν τον ιδιαίτερα ανατρεπτικό και κωμικό ήρωα», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved