Γιώργος Λέντζας: «Η ζώνη προβολής δεν ευνοεί το ‘’Μεγάλο παιχνίδι”»
Showbiz

Γιώργος Λέντζας: «Η ζώνη προβολής δεν ευνοεί το ‘’Μεγάλο παιχνίδι”»

Ο Γιώργος Λέντζας φέτος εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΡΤ1 παρουσιάζοντας εδώ και λίγες εβδομάδες το «Μεγάλο παιχνίδι».

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από το τηλεπαιχνίδι, και αν τον έχουν απογοητεύσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Το «Μεγάλο παιχνίδι» διανύει μερικές εβδομάδες προβολής του στον αέρα της ΕΡΤ1. Τι εντυπώσεις σου έχουν αφήσει οι πρώτες εκπομπές;

«Για να είμαι ειλικρινής, έχω παρακολουθήσει την αγγλική version του παιχνιδιού στο ΒΒC. Υπάρχει άπειρος χώρος βελτίωσης, γιατί βρίσκομαι για πρώτη φορά σε πλατό. Από τα σχόλια που λαμβάνω, σε επίπεδο ροής και διαλόγων, νομίζω ότι στέκεται καλά η εκπομπή. Οπότε είμαι αρκετά ικανοποιημένος».

Σε αγχώνει το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρει το κοινό τη; Τα νούμερα τηλεθέασης τις δύο πρώτες εβδομάδες ήταν χαμηλά.

«Εξαρχής ήξερα ότι ήταν ένα πρόγραμμα που μάλλον δεν μπορεί να φέρει νούμερα τηλεθέασης πολύ υψηλά. Στην Αγγλία αυτή η εκπομπή κάνει «20άρια». Δεν έχουμε όμως τη sport culture των Άγγλων. Προσωπικά, επικεντρώθηκα να το παρουσιάσω όσο καλύτερα μπορώ. Δεν θεωρώ, για να είμαι ειλικρινής, ότι η ζώνη προβολής το ευνοεί».

Ζήτησες από τους επιτελείς του καναλιού να αλλάξετε ώρα και ημέρα προβολής;

«Όταν είχα πάει πρώτη φορά στην ΕΡΤ, όταν με προσέγγισαν, μου είπαν ότι το πρόγραμμα θα παρουσιαζόταν σε ζώνη του Σαββατοκύριακου. Όταν είδαν το αποτέλεσμα, επειδή τους άρεσε και το πίστεψαν, θεώρησαν ότι ταιριάζει και σ' αυτήν την ώρα το πρόγραμμα. Για να σου πω την αλήθεια, δεν παρεμβαίνω στις αποφάσεις των ιθυνόντων. Από δικής μου πλευράς το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εξελίσσομαι συνεχώς. Χαίρομαι πολύ που δουλεύω με έμπειρους συνεργάτες. Μαθαίνω πολλά. Είμαστε μια όμορφη ομάδα».

Σε απογοήτευσαν παρ' όλ' αυτά τα νούμερα τηλεθέασης τις δύο πρώτες εβδομάδες;

«Όχι! Αν πω ότι δεν περίμενα τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, θα είμαι ανειλικρινής. Ξέρω ότι ένα αθλητικό πρόγραμμα στην ΕΡΤ παίζει απέναντι από τα πιο βαριά χαρτιά όλων των καναλιών. Το αποτέλεσμα βγαίνει πολύ ποιοτικό, με εκφράζει και κυρίως έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, κάτι που έπαιξε τεράστιο ρόλο στην απόφαση μου να το παρουσιάσω. Δεν πιστεύω ότι ένας παρουσιαστής έχει τη δυναμική να απογειώσει ένα πρόγραμμα που είναι format ή να το θάψει. Ειδικότερα τα ριάλιτι και τα format έχουν τη δυναμική τους ανάλογα με το πώς απευθύνονται στην εποχή. Ο παρουσιαστής είναι ο συνδετικός κρίκος», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved