Ο Γιώργος Λέντζας ξεκαθαρίζει αν παντρεύεται με τη Χριστίνα Στεφανίδη!
Showbiz

Ο Γιώργος Λέντζας ξεκαθαρίζει αν παντρεύεται με τη Χριστίνα Στεφανίδη!

Ο Γιώργος Λέντζας συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το «World party» και σε συνέντευξη που παραχώρησε δίνει τέλος στις φήμες για τον γάμο του με την Χριστίνα Στεφανίδη.

Έκτοτε ακολούθησαν και άλλες εκπομπές όπως το «Στο δρόμο», το «Football stories» το «Nomads», ενώ τώρα παρουσιάζει το «Μεγάλο παιχνίδι» στην ΕΡΤ1. Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε ποια από όλες τις εκπομπές είναι πιο κοντά στη δική του αισθητική, ενώ μίλησε και για τη σχέση του με την Χριστίνα Στεφανίδη.

Μου έκανε εντύπωση και ελάχιστοι γνωρίζουν ότι δεν πληρωνόσουν στο «World party».

Την πρώτη χρονιά ίσχυσε αυτό, όπως και για όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Είχαμε πληρώσει για να το κάνουμε ως παραγωγή. Το έκανα με χαρά, γιατί ήταν ένα μεγάλο μου όνειρο τα ταξίδια.

Έπειτα από το «World party» με το οποίο μας συστήθηκες και μέχρι να παρουσιάσεις το «Μεγάλο παιχνίδι», ακολούθησαν «Στο δρόμο», το «Football stories» και το «Nomads». Ποιο από τα είδη εκπομπών που παρουσίασες είναι πιο κοντά στη δική σου αισθητική;

Τόσο το «Football stories» όσο και το «Στο δρόμο» ήταν concept τα οποία δεν ανήκαν σε ένα ξένο format. Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι η δημιουργία τους! Θεωρώ όμως ότι τα περισσότερα πράγματα για την τηλεόραση τα έμαθα με τη συμμετοχή μου στο «Nomads». Ήταν ένα πρόγραμμα-ναυαρχίδα, πάρα πολύ απαιτητικό, με τρεις μήνες παραμονή στο εξωτερικό. Για να πω την αλήθεια, μονίμως προσπαθώ να εξελίσσομαι. Άρα, ακόμα και από τις εμπειρίες που ήταν λίγο πιο δύσκολες, δυσάρεστες ή στρεσογόνες, βλέπω τα πράγματα που με πηγαίνουν παρακάτω ως προσωπικότητα και επαγγελματία. Πιο κοντά σε εμένα είναι σίγουρα τα ανεξάρτητα προγράμματα, τα οποία έχουν να κάνουν με ταξίδι.

Έρχομαι και στη σχέση σου με τη Χριστίνα Στεφανίδη, με την οποία σας βλέπουμε τρομερά αγαπημένους. Γράφεται ότι σκοπεύετε να παντρευτείτε. Είναι αλήθεια; Παντρεύεσαι και δεν μας το έχεις πει;

Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω πώς προκύπτουν αυτά δημοσιεύματα. Δεν ισχύει τίποτα. Δεν υπάρχει στα πλάνα ο γάμος.

Τι ξεχωρίζεις στο χαρακτήρα της Χριστίνας;

Είναι μια πολύ ρομαντική ψυχή, κρυμμένη μέσα σ' αυτήν την εντυπωσιακή εικόνα. Αυτό με κέντρισε ως επί το πλείστον. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved