Τέτα Καμπουρέλη: Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της!
Showbiz

Τέτα Καμπουρέλη: Δεν φαντάζεστε πόσα χρόνια είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της!

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι σύζυγος, γιαγιά, αισθητικός, επιχειρηματίας και ηθοποιός! Η μεγάλη της αδυναμία είναι τα εγγονάκια της και ο σύζυγός της, Βασίλης!

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Espresso, η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε για τον σύζυγό της, για το αν υπάρχει συνταγή επιτυχίας σε έναν γάμο αλλά και για το ρόλο της γιαγιάς!

Στήριγμά σας όλα αυτά τα χρόνια είναι ο σύζυγός σας Βασίλης. Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του ξεχωρίζετε;

Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει ποτέ. Έχει όρεξη για ζωή, είναι δημιουργικός και είναι πάντα δίπλα σε εμένα και την οικογένειά μας. Ο δυναμισμός του με έκανε πάντα να αισθάνομαι ασφάλεια στο πλευρό του.

Πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι και πώς γνωριστήκατε;

Με τον Βασίλη είμαστε μαζί από παιδιά, στην Καισαριανή όπου ζούσαμε. Είναι πολλά τα χρόνια, αν σκεφτείς ότι έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια!

Υπάρχει μυστικό για να μείνει ο έρωτας «ζωντανός»;

Δεν υπάρχουν μυστικά. Ο σεβασμός και η αγάπη μπορούν να κρατήσουν τον έρωτα ζωντανό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί να είναι πολλά τα χρόνια, αλλά ο έρωτας δεν σβήνει αν υπάρχουν αυτά τα βασικά στοιχεία.

Είστε μια γοητευτική γυναίκα, με το δικό σας «fan club». Σας αρέσει ο ρόλος του sex symbol;

Σε ποια γυναίκα δεν θα άρεσε ένας τέτοιος ρόλος ή τίτλος! Παρ’ όλα αυτά, ποτέ δεν επιδίωξα να είμαι ή να γίνω sex symbol. Πάντα φρόντιζα να περιποιούμαι τον εαυτό μου και να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ ωραία, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Το παν είναι να νιώθεις ωραία τόσο εσύ όσο και οι γύρω σου όταν σε βλέπουν. Να έχεις θετική ενέργεια και να είσαι ένας όμορφος άνθρωπος. Με ό,τι αυτό περιλαμβάνει.

Σε νεαρή ηλικία γίνατε γιαγιά. Πώς το αποδεχτήκατε; Είστε παραδοσιακή γιαγιά με τα εγγονάκια σας;

Μπορεί να δουλεύω πολύ, όμως ναι! Μπορώ να πω ότι είμαι μια παραδοσιακή γιαγιά! Το αποδέχτηκα πολύ εύκολα και χωρίς σκέψεις. Θεωρώ ότι αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη της ζωής. Άλλωστε, έκανα τους γιους μου σε πολύ νεαρή ηλικία. Έτσι λοιπόν, όπως έγινα τόσο νέα μαμά, έγινα εξίσου νέα και γιαγιά! Τα εγγονάκια μου με έχουν γεμίσει χαρά και αισιοδοξία! Τα λατρεύω! Προσπαθώ να περνώ μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Κάνουμε τις βόλτες μας, πηγαίνουμε λούνα παρκ, παίζουμε. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και θέλω όταν μεγαλώσουν να έχουν όμορφες αναμνήσεις από τη γιαγιά τους!

Ποια είναι τα όνειρά σας για το μέλλον, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο;

Με τον σύζυγό μου Βασίλη κάθε φορά που βλέπουμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας κοιταζόμαστε και γελάμε από χαρά που δημιουργήσαμε μια τόσο όμορφη οικογένεια. Σε προσωπικό επίπεδο, λοιπόν, νιώθω ολοκληρωμένη και δεν θα έλεγα «όχι» στο να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά μας! Έχω τρία εγγονάκια και φυσικά και θα ήθελα κι άλλα!

Σε επαγγελματικό επίπεδο τώρα θα ήθελα να συνεχίσει το κατάστημά μου Teta Beauty Salon στο Χαλάνδρι να αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την περιποίηση τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Η σειρά κρεμών Teta’s Lab που έχω δημιουργήσει να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο από το κοινό και να μη σταματήσω να δημιουργώ. Έρχονται πολλά νέα πράγματα, για τα οποία ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται μέσα από το www.teta.gr και μακάρι όλα να πάνε καλά με την πανδημία και να μπορέσουμε όλοι να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved