Βικτώρια Καρύδα: Ραγίζει καρδιές, 2 χρόνια μετά τη δολοφονία του άντρα της
Showbiz

Βικτώρια Καρύδα: Ραγίζει καρδιές, 2 χρόνια μετά τη δολοφονία του άντρα της

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα και φυσικά η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα σίγουρα δεν μπορεί να ξεχάσει τίποτα από εκείνη την τραγική ημέρα. 

Όπως δεν μπορεί να ξεχάσει και όλα όσα έζησε στο πλευρό του άντρα που αγάπησε και με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τα οποία τώρα μεγαλώνει μόνη, περιμένοντας τη δικαίωση για τον χαμό του Γιάννη Μακρή.

Οι αναμνήσεις νωπές ακόμα από το θάνατό του όμως νωπές μένουν στη μνήμη της και οι όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί ως ζευγάρι και ως οικογένεια πριν το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Η Βικτώρια Καρύδα, προφανώς φορτισμένη συναισθηματικά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια άγνωστα -μέχρι σήμερα- στιγμιότυπα από όμορφες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του. Μία μάλιστα φωτογραφία από αυτές που ανέβασε είναι από την ημέρα του γάμου τους που φυσικά ήταν μία από τις ωραιότερες της κοινής τους ζωής. «Memory’ s 💔 Το Αγαπούλα μου 💘», έγραψε ως λεζάντα στις φωτογραφίες αυτές που φυσικά προκαλούν ρίγη συγκίνησης σε όσους τους γνώριζαν και ήξεραν πόσο ευτυχισμένοι ήταν μαζί.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη Βικτώρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved