Χρήστος Ξανθόπουλος: Δες τον παίκτη του Big Brother 20 χρόνια μετά το ριάλιτι
Showbiz

Χρήστος Ξανθόπουλος: Δες τον παίκτη του Big Brother 20 χρόνια μετά το ριάλιτι

Big Brother1: Οι παίκτες του πρώτου ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης στη νέα τους ζωή.

Το Big Brother ήταν το πρώτο ριάλιτι το οποίο ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές της χιλιετίας, σημειώνοντας απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης. Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών και χωρίς να έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους, θα έπρεπε να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι κάτω από τους κανόνες του μεγάλου αδερφού.

Στο τιμόνι της παρουσίασης ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος παρουσιαστής ριάλιτι αλλά και μετέπειτα talent show.

Το Big Brother ξεκίνησε από τον ANT1, ενώ στη συνέχεια και οι υπόλοιπο τηλεοπτικοί σταθμοί θέλησαν να πειραματιστούν με αντίστοιχα concept, κάποια με ανάλογη επιτυχία και κάποια όχι.

Φέτος το Big Brother επέστρεψε ανανεωμένο, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Από την πρεμιέρα μάλιστα οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να αναζητούν τους πρώην παίκτες αλλά και τις ζωές τους σήμερα, είκοσι περίπου χρόνια μετά τον αξέχαστο τελικό του Big Brother 1 με νικητή τον Γιώργο Τσάκα.

Ανάμεσα στους τότε παίκτες και ο Χρήστος Ξανθόπουλος, ο οποίος τραβήχτηκε γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα ο ίδιος ασχολείται με τον χώρο της εστίασης, έχοντας το δικό του μαγαζί, ενώ έχει δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved