Showbiz

Αποστολάκης: «Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι κάθε μέρα. Ένιωθα σαν να αυτομαστιγώνομαι»

Gossip-tv Team

O Κώστας Αποστολάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και είπε χαρακτηριστικά: «περνάω την πιο καθοριστική ευτυχισμένη εποχή της ζωής μου… ο κορονοϊός με έσωσε. Δούλευα πάρα πολλές ώρες και το βρήκα μάταιο».

Και τόνισε ο ηθοποιός ότι δούλευε σε τρεις δουλειές και κάποια στιγμή αναρωτήθηκε: «Γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Έπινα ένα μπουκάλι ουίσκι την ημέρα, κάθε μέρα. Γιατί; Αυτομαστιγωνόμουν. Ήταν μια διέξοδος να δουλεύω πολύ».

Και πρόσθεσε ο Κώστας Αποστολάκης: «Είναι σαν να αυτοτιμωρείσαι, σαν να μαστιγώνεις τον εαυτό σου και να τον τιμωρείς υπαρξιακά. Ετίθετο θέμα να επιβιώσω, να βγω πιο μπροστά από άλλους, υπήρχε ανταγωνισμός. Δεν φερόμουν άσχημα σε άλλους, αλλά στον εαυτό μου, αυτοπιεζόμουν. Αλλά είναι νομοτέλεια ότι αν φέρεσαι άσχημα στον εαυτό σου δεν θα φερθείς όπως πρέπει στους άλλους» και πρόσθεσε ότι έπινε ένα μπουκάλι ουίσκι την ημέρα.

Και υπογράμμισε ότι στα 50 του άλλαξε. Όπως είπε μετά την πρώτη καραντίνα πήγε στο Άγιον Όρος και παραδέχεται ότι «Είχα ξαναπάει παλιότερα για άλλον λόγο. Δεν ήθελα να βλέπω γυναίκες γιατί δεν είχα αντιστάσεις. Πλήγωσα αλλά δεν πληγώθηκα από τις γυναίκες. Μετάνιωσα, είναι ωραίο πράγμα να μετανιώνεις… Δεν ξέρω αν είμαι διαφορετικός. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία μέσα μου για καθημερινά πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved