Eλληνίδα ηθοποιός: «Όταν έδωσα το πρώτο φιλί στο θέατρο ήταν το χειρότερό μου»
Showbiz

Eλληνίδα ηθοποιός: «Όταν έδωσα το πρώτο φιλί στο θέατρο ήταν το χειρότερό μου»

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή dot και μίλησε για το φιλί που δεν θα ξεχάσει.

Η Εβελίνα Παπούλια μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, έχοντας στο βιογραφικό της αρκετές τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές επιτυχίες. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή dot όπου και μίλησε για τα πρώτη της χρόνια στο επάγγελμα αλλά και τα όσα δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Την εποχή των Δύο Ξένων έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους. Τότε ήταν παρεμβατικό όλο αυτό, τώρα υπάρχει μεγαλύτερη ευγένεια από τους δημοσιογράφους», ανέφερε για την αξέχαστη τηλεοπτική σειρά του Mega.

Μάλιστα η Εβελίνα Παπούλια πέρασε σε μια βαθιά εξομολόγηση για την πιο αμήχανη στιγμή στην επαγγελματική της πορεία.

«Αηδίαζα με τα φιλιά. Όταν έδωσα το πρώτο φιλί στο θέατρο ήταν το χειρότερό μου, έβγαλα αναφυλαξία» ξεκαθάρισε χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον ηθοποιό με τον οποίο αντάλλασσαν φιλιά επί σκηνής για τις ανάγκες του έργου.

Όσο για τα μαθητικά της χρόνια, η Εβελίνα Παπούλια θυμάται: «Ήμουν συμμαθήτρια με την Τατιάνα Στεφανίδου στο χορό, στην σχολή της Πέτροβα. Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν συμμαθήτριά μου στο σχολείο. Η Τζένη έπαιζε τένις και ο μπαμπάς της Τατιάνας ήταν πρόεδρος αντισφαίρισης στον Πανελλήνιο και έτσι κάναμε παρέα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved