Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι κάνει εν μέσω δεύτερου lockdown και θα ξετρελαθείτε
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τι κάνει εν μέσω δεύτερου lockdown και θα ξετρελαθείτε

Η Ελένη Μενεγάκη περνά το δεύτερο lockdown διαφορετικά απ’ ότι το πρώτο και το αποδεικνύει και μέσα από φωτογραφίες της στο Instagram!

Όπως όλοι θυμόμαστε, η Ελένη Μενεγάκη τον Μάρτιο που είχαμε μπει σε καραντίνα λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, τότε ήταν στον Alpha και καθημερινά ήταν στο πόστο της και ψυχαγωγούσε τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή, Ελένη και στη συνέχεια, όπως είχε τότε αναφέρει, μετά το τέλος της εκπομπής της, κατευθείαν επέστρεφε στο σπίτι της.

Μάλιστα, σε μία από τις εκπομπές τότε είχε πει: «Λέτε εμείς να μη θέλουμε να κάτσουμε στο σπίτι μας… Ο καθένας τσεκάρει τον εαυτό του και βλέπει. Είμαστε καλά; Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι προς το παρόν»!

H Ελένη Μενεγάκη που είναι εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν ανέφερε με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram της πριν λίγες μέρες: «Τώρα θα είμαι πιο ήσυχη ότι δεν θα μεταφέρω μικρόβια και ιούς στην οικογένειά μου! Ξέρεις τι αγωνίες περνούσα; Μετρούσα τις μέρες να έρθει το καλοκαίρι. Όλοι ήταν μέσα στο σπίτι κι εγώ εκτεθειμένη»!

Η Ελένη Μενεγάκη περνά αυτές τις μέρες στο σπίτι της και δημοσιεύει φωτογραφίες της, όπως δείχνοντας ένα υπέροχο μακιγιάζ στις followers της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved