Μαρία Ιωαννίδου: «Με ξεφώνιζαν και κάποιες θεούσες και με έβριζαν»
Showbiz

Μαρία Ιωαννίδου: «Με ξεφώνιζαν και κάποιες θεούσες και με έβριζαν»

Η Μαρία Ιωαννίδου θυμάται τον "πόλεμο" που είχε δεχτεί για την εμφάνισή της

Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε τη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου και αναφέρθηκε στα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε για της εκδηλώσεις θαυμασμού αλλά και τις "επιθέσεις" που είχε δεχτεί για το ντύσιμό της εκείνη την εποχή.

-Πώς σας αντιμετώπιζε ο κόσμος εκείνη την εποχή;

Εμένα ειδικά μου φώναζαν στον δρόμο "κούτσι κούτσι" λόγω και ενός θεατρικού όπου συμμετείχα και δεν θα ξεχάσω ότι μου έκαναν πολλά αστεία με τη τσίχλα από τη περίφημη σκηνή της ταινίας που μασούσα. Εισέπραξα και εισπράττω μέχρι και τώρα αγάπη από τον κόσμο. Ο κόσμος τότε μας ζητούσε βαλίτσες από αυτόγραφα.

-Δεχθήκατε ποτέ κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού;

Ναι, δέχθηκα αρκετές παρενοχλήσεις γιατί ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι που με "έγδυναν" με την καλή έννοια και επειδή ήμουν και χορεύτρια είχα πολύ ωραίο σώμα. Τη σημερινή εποχή δεν είναι προκλη­τικό γιατί πλέον όλα τα κορίτσια ντύνονται με καυτά σόρτς και μίνι φορέματα, αλλά το 1971 που γυρί­στηκε η ταινία ήταν κάπως, με ξεφώνιζαν τότε και κάποιες Θεούσες με έβριζαν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν δούλευα σε ένα θέατρο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 3 και βγαίνει μια από ένα περίπτερο "Σαν δεν ντρέπεσαι μικρό κορίτσι να φοράς τέτοια μίνι φορέματα; Φτου σου!". Μέχρι και ο πατέρας μου σηκώθηκε και έφυγε από μια παράσταση λόγω της εμφάνισής μου και το είχα παράπονο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved