10+1 μυστικά για τη ζωή του Απόστολου Ρουβά που σίγουρα δεν γνωρίζετε!
Showbiz

10+1 μυστικά για τη ζωή του Απόστολου Ρουβά που σίγουρα δεν γνωρίζετε!

Και εκεί που οι Ρουβίτσες πίστευαν πως πρέπει να περιμένουν τους γιους του Σάκη για να δημιουργηθεί το νέο κύμα από τις άξιες αντικαταστάτριές τους, ήρθε ο Απόστολος Ρουβάς για να ανατρέψει τα πάντα! 

Ο Απόστολος φέτος έχει προκαλέσει αίσθηση για την καταπληκτική ομοιότητά του με τον μεγαλύτερο αδελφό του αλλά και γιατί πράγματι το έχει με τη μαγειρική, την οποία παρουσιάζει καθημερινά στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για εκείνον και ήρθε ο καιρός να τα μάθετε:

  1. Είναι ήπιων τόνων και δεν λέει ποιος είναι παρά μόνο εάν τον ρωτάνε «Τον Σάκη τι τον έχεις;».
  2. Πριν κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο δούλευε σε γνωστά μαγαζιά της Κέρκυρας.
  3. Εκεί ασχολούταν με τα αγαπημένα του χόμπι που δεν είναι άλλα από τις πολεμικές τέχνες και τους λάτιν χορούς. Άλλωστε σε αυτά οφείλεται και το καλογυμνασμένο σώμα του.
  4. Αν και παρουσιάζει τη στήλη μαγειρικής του πρωινού του Mega, δεν έχει τελειώσει καμία σχολή όμως τώρα μαθαίνει τα μυστικά των επαγγελματιών καθώς παρακολουθεί μαθήματα για να ολοκληρώσει σύντομα τις σπουδές του.
  5. Σε προσωπικό επίπεδο δηλώνει εργένης. «Είμαι μόνος μου. Το κομμάτι της οικογένειας με ενδιαφέρει, αλλά δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένο. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους. Δηλαδή, τη στιγμή που δεν το περιμένεις… μπαμ, σκάνε» είπε σε πρόσφατη -σπάνια- τηλεοπτική του συνέντευξη.
  6. Λατρεύει τη μουσική αλλά ακούει ως επί το πλείστον ξένα με ιδιαίτερη αγάπη στην παλιά ροκ και τη μουσική των 90s.
  7. Έχει με τον αδελφό του Σάκη πέντε ολόκληρα χρόνια διαφορά. Ο Απόστολος είναι μικρότερος.
  8. Με τη Δανάη Μπάρκα για την οποία έχουν ακουστεί πολλά, είναι απλά φιλαράκια και δεν τρέχει απολύτως τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.
  9. Του αρέσει στο μεσημεριανό τραπέζι να υπάρχει ζεστό, υγιεινό φαγητό με τον ίδιο να προσέχει πολύ τη διατροφή του.
  10. Τα ανίψια του, παιδιά του Σάκη, τού έχουν μεγάλη αδυναμία και συχνά ο ίδιος τα κακομαθαίνει με γλυκά που τους φτιάχνουν.
  11. Πώς αντέδρασε ο αδελφός του Σάκης όταν τον είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση; Ιδού η απάντησή του: «Όλη η οικογένεια έχει χαρεί που με είδε τηλεοπτικά. Θεωρώ ότι έχουν χαρεί όλοι πάρα πολύ με όλο αυτό.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved