Μελέτης Ηλίας: Μιλά για τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της φετινής του δουλειάς
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Μιλά για τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της φετινής του δουλειάς

Ο Μελέτης Ηλίας είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο της υποκριτικής.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του πατέρα, για όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια» που πρωταγωνιστεί, ενώ αποκάλυψε αν έχει πει «ναι» σε δουλειά που δεν τον εξέφραζε λόγω ανάγκης.

Στην πραγματική ζωή είστε πατέρας. Πώς βλέπετε τη μετάβαση του ρόλου του πατέρα μέσα στα χρόνια;

Νομίζω ότι η βασική ειδοποιός διαφορά είναι ότι ο πατέρας εκείνης της εποχής είχε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας από ότι έχουμε σήμερα. Τα παιδιά μου στη σειρά μπαίνουν στο πανεπιστήμιο και δουλεύουν, είναι δηλαδή18-20 ετών ενώ στην πραγματική ζωή είναι από 4 μέχρι 10. Και πολύ νωρίς τα έκανα. Αυτό σημαίνει πολλά. Το γεγονός ότι έκαναν παιδιά σε μικρή ηλικία θεωρώ ότι τους βοηθούσε να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της εποχής πιο εύκολα.

Το ότι είστε πατέρας σας βοήθησε να προσεγγίσετε πιο εύκολα το ρόλο;

Έχω γνώριμες εικόνες. Ειδικά με τον μικρό, γιατί υπάρχουν ζητήματα που δεν έχουν εποχή. Προβλήματα της καθημερινότητας με τα παιδιά, οικονομικά. Αλλά η θέλησή του να προσπαθείς να εξασφαλίσεις το καλύτερο για τα παιδιά σου υπήρχε πάντα. Αυτό είναι ένα κοινό σημείο.

Μέσα στη σειρά βλέπουμε και τον Άγγελο, τον 10χρονο της εποχής. Ποια είναι η διαφορά του με τα σημερινά παιδιά;

Ο 10χρονος εκείνης της εποχής είχε καλύτερη σχέση με το σώμα του από ότι ο 10χρονος του σήμερα, που είναι μπροστά σε μία οθόνη, έβγαινε στη γειτονιά έτρεχε, έπαιζε. Για τα δικά μου μάτια φαντάζει καλύτερο από την πραγματικότητα του σήμερα. Νομίζω ότι ο ερχομός των κινητών συσκευών μας έχει καθηλώσει. , από τη στιγμή που βλέπεις τον κόσμο μέσα από μία οθόνη δεν βγαίνει στον κόσμο για να ζήσεις.

Τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Έχουμε αρκετές ιστορίες σχετικές με τον έρωτα για τον μεγάλο γιο. Είναι η φύση της σειράς τέτοια, που σε κάθε επεισόδιο γίνεται κάτι καινούργιο, κρατώντας μία συνέχεια στην ιστορία. Θα διανύσουμε μία πενταετία σε αυτά τα επεισόδια. Επίσης θα δούμε τον πόθο του Στέλιου να αγοράσει αυτοκίνητο.

Πώς έχετε καταφέρει, παρά τις δύσκολες συνθήκες να έχετε συνεχώς δουλειά;

Η αλήθεια είναι ότι παίζει ρόλο η ικανότητα, αλλά κυρίως η τύχη. Έχω ικανούς συναδέλφους που έχουν υπάρξει άνεργη πολύ καιρό. Εγώ έχω υπάρξει άνεργος αλλά όχι πάνω από 4 μήνες. Είναι και στη φύση της δουλειάς μας. Αλλά έχω σταθεί τυχερός, θα ήταν αχαριστία να πω ότι δεν έχω σταθεί τυχερός.

Έχετε πει «ναι» σε μία δουλειά που δεν σας εξέφραζε λόγω ανάγκης;

Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση. Πάντα μπορεί να μπει στη διαδικασία να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν. Το κάνεις μόνο και μόνο γιατί δεν είσαι πια μόνος και πρέπει να φέρεις ένα πιάτο φαΐ στο σπίτι.

Αρκεί το ταλέντο η χρειάζονται και άλλα πράγματα;

Κατά τη γνώμη μου, η συγκεκριμένη δουλειά χρειάζεται ώρες αφοσίωσης και Μελέτης να παρακολουθεί τους ανθρώπους στην καθημερινότητα ,να βλέπεις σπουδαίους ηθοποιούς. Να διαβάζεις πολύ. Είναι μία διαρκής μελέτη. Δεν είναι ένα χάρισμα, το έχω, βγαίνω και τα λέω. Αν επαναπαυθείς σε αυτό, τα δύο τρία πρώτα χρόνια έχεις τελειώσει, είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved